Jouw werkzaamheden uitbreiden met een native vertaler Nederlands – Duits

0
4969
duits vertalen

Tegenwoordig zijn velen van ons zelfstandig ondernemer. De één doet dit uiteraard met meer succes dan de ander. Waar zit hem dan het knelpunt, dat ervoor zorgt dat jouw buurman succesvoller is dan jij? Is hij beter? Hopelijk niet, je bent immers niet voor niets voor jezelf begonnen. Wat doet hij dan wat jij niet doet? Wij leggen je uit hoe jij met een native vertaler Nederlands – Duits succesvoller kan zijn.

Ambitie

Ambitie is belangrijk, als je zelfstandig ondernemer wil zijn. Uiteraard is er de ambitie om op eigen benen te kunnen staan, zonder hulp van een baas. Als die ambitie ontbreekt dan kan je beter niet beginnen als zelfstandige. Als die ambitie er wel is dan ben je echter nog niet klaar. Ambitie is zonder een plan namelijk totaal ongeleid en brengt je nergens. Bepaal dus hoe jij jouw ambitie kan waarmaken. Hoe ga jij de doelen behalen die jij jezelf en jouw bedrijf stelt?

Nederland is te klein

Uiteraard zijn er heel veel dingen belangrijk bij het ondernemen, maar één van de obstakels willen we hier bespreken. Dit is namelijk een belangrijke. Als jij in Nederland opereert, dan kan je in veel branches makkelijk een boterham verdienen, met de Nederlandse markt alleen. Heb je echter een hele specifieke niche opgezocht, dan kan de Nederlandse markt ineens heel erg klein zijn. Gelukkig is het dankzij de Europese Unie ook gewoon mogelijk om in andere landen zaken te doen. Zo kan je bijvoorbeeld heel gemakkelijk Duitse klanten proberen te werven.

Lees ook: Overweeg je een bedrijfsprinter aan te schaffen? Doen!

Spreek de klant aan in zijn taal met een native vertaler Nederlands – Duits

Als je die Duitse markt dan besluit te betreden, dan kan je uiteraard niet zomaar jouw Nederlandse handleidingen, teksten of zelfs jouw website gebruiken. Alles zal vertaald moeten worden. Tenzij je zelf een beëdigd vertaler bent, wordt sterk afgeraden dit zelf te doen. Natuurlijk hebben velen van ons Duitse les gehad op de middelbare school, maar dat is niet genoeg om een succesvol bedrijf op te zetten bij onze oosterburen. Dan kom je nu echter alleen voor de vraag te staan, hoe vind je een goede vertaler? Gelukkig zijn daar oplossingen voor. Vertalers bieden online hun diensten aan voor zeer goede tarieven. Zoek jij een native vertaler Nederlands – Duits kijk dan op Fairlingo.com. Daar kan je al vanaf 7 cent per woord jouw teksten laten vertalen.

Je stuurt simpelweg al jouw documenten in via de website en de vertalers van Fairlingo verwerken deze voor je. Met een native vertaler Nederlands – Duits krijg je goede vertalingen en beledig je jouw potentiële Duitse klanten niet onbedoeld.

Als die vertalingen eenmaal op jouw website staan of bij jouw producten zijn toegevoegd ligt de bal uiteraard weer bij jou. Nu zal jij hard moeten werken om de Duitse markt te overtuigen van jouw meerwaarde, maar wij verwachten dat jij als ondernemer wel weet hoe je dat moet doen.

We wensen je natuurlijk veel succes bij het uitbreiden van jouw werkzaamheden!