unieke trouwjurken voor bruiden die houden franje

0
26

niets vergeleken met een koninklijk huwelijk als het gaat om kijkcijfers. naar schatting twee miljard mensen bekeken prins William en Kate Middleton in het huwelijk op 29 april 2011. Als dat aantal is juist, dat betekent dat bijna één op de drie mensen waren getuige van de koninklijke bruiloft, hetzij in persoon of op televisie. hoe iemand omgaan met dat soort druk € |billions ogen op hen? antwoord: ze draagt een killer jurk.

bruidsjurken, goedkope trouwjurken

foto door: http://www.veaul.com/nl/trouwjurken-c2

miss Middleton liep door het gangpad in een prachtige designer jurk die ongeveer 40.000 dollar kosten.

de jurk is handgemaakt door een top couturier, en het had alle toeters en bellen. kant appliqu ©, een negen voet trein, en een glanzende zijde ivoor-tule sluier waren alleen de voorgerechten. 's werelds meest besproken jurk is gemaakt van Engels Cluny kant en Franse Chantilly Lace de hele lijfje en de onderrok. de werkelijke rok was samengesteld uit wit satijn Gazar en is ontworpen om een opening bloemen lijken.

het zal aan het publiek getoond worden gezet deze zomer op Buckingham Place.

Enkele meisjes kunnen veroorloven om een jurk als Kate's dragen op hun trouwdag. Immers, ze hebben niet een budget van £ 20.000.000. de gemiddelde bruid-to-be besteedt ongeveer duizend dollar op haar bruidsjurk. maar de kosten zijn op de stijging als meer en meer bruiden zijn verzoek aan de kleine extra's.

de term € no-nonsense € werd voor het eerst gebruikt om een jurk die vrij eenvoudig was te beschrijven. deze jurken ontbrak ruches, ruches en franjes, natuurlijk. ze waren populair bij de bruiden van alle sociale stations. geloof het of niet, de meeste rijke vrouwen niet fancy of uitgebreide bruidsjurken te dragen tot voor kort. zelfs koninklijke bruiden droegen jurken ze eerder had gedragen.

de inmiddels traditionele witte bruiloft werd opgericht in 1840, toen koningin Victoria trouwde Prins Albert in een uitgebreide witte trouwjurk. de bruids-industrie is nooit meer hetzelfde geweest.

de meeste moderne bruiden-to-be wil het sprookje. ze willen lopen door het gangpad in een jurk die alle franje en furbelows het kan dragen heeft.

de kleine extraatjes
mannen soms af waarom vrouwen willen, zelfs de vraag, overbodige accessoires. Dit gaat dubbel op de trouwdag, wanneer al deze kleine extra's echt oplopen. een eenvoudige, onopgesmukte bruidsjurk kunnen worden gekocht voor slechts een paar honderd dollar. maar een designer jurk met kant, ruches en franjes kan gaan voor duizenden dollars. dus waarom vrouwen willen ze?

hoewel ze een arm en een been kan kosten, een jurk met alle kleine extra's schreeuwt vrouwelijkheid. wanneer zij juist zijn toegepast, deze € onnodige € accessoires toe te voegen elegantie aan een anders vlakte jurk.

ze kunnen ook worden gebruikt om in evenwicht te houden of te verbergen probleemgebieden voor een grotere bruiden.

accessoires van het type lichaam
franje en volants zijn over de catwalks laatste tijd. de bruids-industrie is booming en de meeste van de top-ontwerpers te maken trouwjurken. Natuurlijk, de meeste moderne bruiden niet passen in kolom jurken die werden gemaakt voor de modellen. zij bochten en ze jurken die hun iets grotere figuren vleien vereist. ruches en franjes worden vaak gebruikt op deze toga.

miljoenen Amerikaanse vrouwen dragen extra gewicht in de heupen, dijen en billen. wanneer uitgerust voor een formele toga, worden ze vaak beschreven als peervormige. het probleem van deze vrouwen is dat de meeste jurken niet vleien hun cijfers. Vaak lijken ze onder zwaar in huwelijksfoto's. het toevoegen van volume is echt de enige manier om te compenseren knelpunten en de gemakkelijkste en meest betaalbare manier om dat te doen is met ruches.

een paar ruches of franje op de bovenste helft van een jurk voor een peervormige vrouw kan de illusie van de balans te creëren. het enige gevaar is overdreven. een te veel ruches kan en waarschijnlijk zal je jurk kijkje te ingewikkeld te maken.

een paar handige tips
ruches en franjes werken het beste op vlakte jurken.
een reeds sierlijke jurk zal overdreven kijken als er iets wordt toegevoegd aan het. wanneer ruches worden toegevoegd als gevolg van het type lichaam, moet de rest van de jurk eenvoudig en schoon zijn. dit omvat andere bruids accessoires zoals de sluier, de trein en de schoenen. te veel make-up, sieraden en een ingewikkeld kapsel kan ook afbreuk doen aan de jurk.

het is altijd het beste om het simpel te houden. een eenvoudige jurk met een paar furbelows kan bijna elke figuur te vullen.

waar te gaan?
ruches en franjes zijn bijna altijd toegevoegd aan trouwjurken; ze komen zelden op die manier. hoewel het project is eenvoudig, het is zelden een goed idee om het te doen op uw eigen. goedkope trouwjurken zijn duur, en een misplaatste steek kon uiteindelijk kost een fortuin. ervaren naaisters worden gehouden op het personeel bij de meeste bruids salons, boetieks en warenhuizen. ze kunnen al uw verbouwing behoeften te behandelen.

ruches, franjes en volants kunnen op bijna elke trouwjurken 2016 worden toegevoegd door een professionele naaister. vind uw favoriete ontwerpen, vol met alle franje je nu verlangen online.