trouwschoenen, kopen en voorbereiding

0
278

een bruid te worden bloeiende en perfect, net als de bruiloft en de bruiloft dag, en voor een perfecte bruid, moet er perfecte bruiloft schoenen. om u te helpen bij het kopen van het perfecte paar hier is een gids die u kunt volgen om die perfecte paar te kopen voor die speciale dag.

bruidsschoenen, trouwschoenen

foto door: http://www.veaul.com/nl/

het kiezen van een kleur
Er zijn verschillende tinten van wit, diamant wit, parelmoer wit, wit satijn, enz. als je al voor een traditionele bruiloft kunt u wit hebben, maar als je een van de radialen die graag kleurrijke jurken in plaats van gewone witte degenen , kunt u nog steeds de kleur van je schoenen om uw toga.

stijl
afgezien van kleur, moet de stijl van uw volgende prioriteit, moet je schoenen passen bij de gelegenheid en de plaats, en als je een tuin bruiloft of een strand bruiloft is het niet raadzaam om stiletto's te dragen. voor een avond evenement, kunt u 's avonds strappy sandals gebruiken. onthouden zowel schoen en kleding hoeft niet luxe te zijn, integendeel, draag mooie schoenen voor een eenvoudige jurk en eenvoudige schoenen voor een extravagante jurk, zodat ze een soort van elkaar in evenwicht.

comfort
nu na het kiezen van de stijl en kleur, moet u uw schoenen proberen, herinner je zou het dragen van uw schoenen voor de hele dag, en misschien wel op de receptie als goed, zou je worden naar verwachting in die schoenen voor meer dan vier uur, en tijdens de receptie, kan worden gevraagd om te dansen in hen, wil je niet om blaren te krijgen op uw speciale dag dus zorg ervoor dat je schoenen een re comfortabel.

Ook, koopt schoenen tegen het einde van de dag. de voet breidt in de loop van de dag en je wilt om schoenen te kopen wanneer uw voeten zijn op zijn grootste omvang.

* Tip: draag je schoenen in het huis voor de bruiloft, dit doen totdat u uw schoenen kunt dragen voor 4-5 uur zonder pijn te doen, dit zal ervoor zorgen dat de schoenen zijn zacht en comfortabel op je trouwdag, gewoon niet draag ze naar buiten.

je jurk en uw schoenen

weefsel
bruiloft schoenen moeten ook overeenkomen met je jurk, is de aard van de stof voor uw schoenen meestal bepaald door de aard van de stof van de zoom van uw jurk. slijtage satijnen schoenen voor glanzende stoffen en kanten schoenen voor een kanten jurk. U kunt ook gebruik maken van crêpe schoenen voor stoffen die een matte afwerking hebben.

Gegevens
als u wilt meer informatie over uw schoenen als kristallen of steentjes, zorg ervoor dat de kleur, glans en stijl overeenkomen met die van je jurk, niet Bejeweled schoenen op een jurk die niet beschikt over een enkele bit van kristal op het of je draagt 'll eruit als een omgekeerde lampenkap wanneer de lichten je raken.

extra schoenen
als je denkt dat je dansschoenen anders dan je werkelijke bruiloft schoenen zou moeten zijn, en je zou een extra één wilt, zorg ervoor dat de hielen van extra schoenen overeenkomen met die van uw werkelijke bruidsschoenen, zodat je jurk niet te kort te kijken of te lang als je ze dragen.

verbouwingen
Vergeet niet om je schoenen mee te nemen als je het krijgen van uw jurk gemaakt of aangepast, zal dit ervoor zorgen dat de lengte van uw jurk overeenkomt met de hielen van je trouwschoenen, zult u niet wilt dat uw kleding te slepen of om te kijken als haar te kort je dat niet doet?