moeten lezen tips om de perfecte bruiloft schoenen

0
29

of je iets low-key of high-end willen, kan de jacht op de perfecte bruiloft schoenen zijn een beetje uitdagend. er zijn veel factoren die moeten worden beschouwd, van hoe ze passen op je voeten hoe ze overeenkomen met de rest van je algemene thema.

bruidsschoenen, trouwschoenen

foto door: veaul

Bovendien, op zoek naar de droom schoenen om te gaan met uw keuze van op maat gemaakte bruidsjurken om de eenvoudige reden dat je jurk een zeer specifieke persoonlijke ontwerp zal moeten dubbel zo moeilijk zou kunnen zijn, en uw schoenen moet hebben dat ook. maakt niet uit hoe en waar u uw zoektocht naar de perfecte bruids schoenen te starten, zal de volgende tips zeker helpen om het proces veel efficiënter te maken.

maken het een weloverwogen beslissing
vanaf het begin te gaan, te begrijpen dat, hoewel je schoenen misschien niet eens zichtbaar in veel van de foto's of als je loopt door het gangpad te zijn, het is een zeer belangrijk aspect van je hele ensemble. elk detail over uw grote dag moet uniek en zorgvuldig overwogen, omdat dit een van de meest memorabele ervaringen van uw leven zal zijn. om die reden, wilt u misschien overwegen de aankoop van een op maat gemaakte paar schoenen. evenals de talentvolle ontwerpers die prachtige bruidsjurken op maat te maken, zijn er ook tal van schoen ontwerpers die u kunnen presenteren met briljante ideeën als het gaat om uw zeer speciale schoenen.

match schoenen en accessoires met het algemene thema
terwijl natuurlijk de schoenen moet altijd goed gaan met uw keuze van de op maat gemaakte bruidsjurken, het is niet de enige koppeling die je nodig hebt om na te denken over. zeker, je ensemble ziet er prachtig, maar zult u in staat om comfortabel te lopen door het gangpad in die schoenen?

Als je van plan bent een openlucht bruiloft, wil je misschien stiletto heroverwegen en in plaats daarvan kiezen voor een meer comfortabele stijl zoals wiggen of kitten heels. overweegt uw thema zal je ook helpen te komen met meer opties. bijvoorbeeld, terwijl het minder ideaal om strappy sandals dragen om een kerk evenement, is het misschien een mooi idee voor een tuin of schuur thema. Ook een sprankelende paar bruidsschoenen met versieringen is meer geschikt samen een jurk met een kortere zoom dan met een lange, vloeiende toga.

nooit offeren comfort voor stijl
Het lijkt misschien vanzelfsprekend om comfortabele schoenen te kiezen voor uw grote dag, maar er zijn veel bruiden-to-be, die verblind door een prachtige paar pompen of stekelige satijnen hakken. terwijl de schoenen moeten zeker de op maat gemaakte bruidsjurken te vullen, comfort moet nog steeds een prioriteit over stijl zijn – het gaat om een lange dag. als je gaat winkelen schoen, te proberen op tal van mogelijkheden in plaats van zich te concentreren op de stijl alleen. Het lijkt een beetje tegenstrijdig, maar door het verhogen van uw opties, zal het gemakkelijker voor u op de lange termijn om een beperking van uw keuzes als het gaat om zowel comfort en stijl. de sleutel om ervoor te zorgen dat uw gekozen trouwschoenen die je niet in de steek laat op uw grote dag is om te oefenen het dragen van hen en wandelen in hen een paar weken voor het evenement.