flirty galajurken voor ontluikende fashionista

0
31

mensen zijn sociale wezens. we nodig hebben aanmoediging en erkenning van de groep in elke fase van onze ontwikkeling. Dit geldt in het bijzonder wanneer we benaderen belangrijke mijlpalen in ons leven. rites de passage zijn rituele gebeurtenissen die werden ontworpen om samen te herkennen met vieren deze overgangen. vaak geassocieerd met religie, hebben enkele seculiere riten met passage overleefd. waarschijnlijk de meest populaire is de huidige dag gala.

galajurken, lange galajurken

foto door: galajurken

kort voor galaenade, hebben Amerikanen ingeschreven in formele galas voor meer dan een eeuw. gemodelleerd naar debutante ballen, zijn de eerste galas gehouden op Amerikaanse hogescholen en universiteiten in de late negentiende eeuw. de formele aangelegenheid werd bijgewoond door zijn afstuderen senioren. De mannen zouden smoking dragen en de vrouwen zouden kleden in de juiste witte jassen en witte handschoenen.

hoe heeft de gala komen naar de middelbare school? Amerikanen hebben altijd benijd en geëmuleerd uw rijk. als de middenklasse groeide in de staten, ouders wilden hun kinderen om erachter te komen hoe ze zichzelf compoort in het algemeen publiek. formele dansen waren een eenvoudige en doeltreffende middelen in verband met bijbrengen van sociale vaardigheden en etiquette.

de eerste middelbare school galas werden samen gala met de juiste zaken. kinderen zou jezelf kleden in hun zondag best, glas thee, en dansen op een paar langzame nummers. de oorlogsjaren heeft dat allemaal veranderd. jongeren moesten sneller dan op elk gewenst moment te cultiveren up. Dientengevolge werden tieners geboden mobieler dan vorige generaties. de middelbare school gala werd al snel een grote jaarlijkse klasse banket en ouders hadden minder belangrijke invloed op het.

waar zijn we nu? de gala heeft een of andere manier behield zijn plaats als de belangrijkste seculiere rite de passage. in een land waar de kinderen ouder worden veel te snel, de gala is vaak de eerste formele gebeurtenis dat jonge vrouwen en mannen vrijwillig bijwonen. In dit artikel zullen we de hedendaagse galajurk stijlen te bespreken.

zoals bij de meeste formele zaken, de jongens hebben het gemakkelijk. alles wat ze moeten doen is het huren van een smoking en het vinden van een corsage. maar meisjes eigenlijk te houden van kleding te krijgen, en het moet origineel zijn. de jongens kan zien zijn in 300 identieke smokings en niemand zou bat nauwlettend in de gaten, maar als twee meisjes dragen dezelfde jurk, kijk uit! waarom is het zo belangrijk?

ondanks het feit dat de jongens het kan ontkennen, gala is een kritische, culminerend evenement voor zowat iedereen die bij te wonen. het is het dichtst dat we zullen moeten een seculiere rite met passage.

als zodanig, het laat kinderen weten heel goed mogelijk een nieuwe fase in de gezondheid van hun leven.

ze bewegen van de adolescentie naar volwassenheid. dat is de reden waarom tieners wezen lopen de show als het gaat om gala. ze mogen hun eigen jurken samen kiezen met kostuums, huren limousines en late blijf uit.

meisjes geld besparen tijd, geld en energie voorbereiden voor gala om een eenvoudige reden. velen van hen overwegen het een droge run voor een bruiloft dag, vooral omdat je jurk. je ziet, formele jurken kan niet gemakkelijk om te winkelen met betrekking tot zijn. een pak is een soort van pak, maar een formele kleding past elke mooie vrouwen verschillend.

huidige stijlen
want het is een jaarlijks evenement en veel middelbare school senioren gaan, galajurken zijn big business in Amerika. de meeste van de top ontwerpers bieden hun eigen interpretaties en stijlen verschillen van jaar tot jaar. een populaire trend is de flirterige cocktail jurk. goede klassieke little black dress, de cocktail jurk bevat een korte rok en een strapless hals met een rits terug omvat. jonge vrouwen zoals het omdat het de twee sexy en stijlvol.

elk meisje droomt van de belle van je bal, dat is de reden waarom de formele gala toga nooit zal gaan van stijl zijn. vloer lengte toga's maken vrouwen van alle oud kijken volwassen, waardige samen met elegant. maar omdat ze jong zijn, veel middelbare school senioren beslissen over een formele jurk met een soort van strapless, lieverd hals.

de grote ding over formele toga's is dat ze weer kunnen worden gedragen. veel jonge vrouwen kopen gala toga's ze slechts één keer te dragen. maar formele toga's kan worden gedragen om bruiloften, cocktailparty's en andere speciale gelegenheden. gewoon ervoor zorgen dat u lange galajurken in het lichtgewicht materiaal te vinden. formele toga kan krijgen erg warm na een paar uur op je voeten, vooral tijdens gala seizoen in de zomer. taft is een relatief lichtgewicht, goedkoop materiaal dat gewoonlijk wordt gevonden in formele toga.

zoals we eerder beschreven, verschillende formele gewaden vleien verschillende cijfers. het rijk-taille jurk gaat helemaal terug naar de Grieks-Romeinse instanties. het heeft een verbazingwekkend hoge taille die verzamelt in de buurt of net onder de buste. deze oude silhouet werkt als een soort optische illusie, want het zal helpen om het hele lichaam visueel te verlengen. het rijk taille jurk is populair met kortere meisjes die hebben ruime bustes. ze zijn een hit met lange, statige vrouwen die willen pronken met hun vorm. welke vorm, het vinden van de juiste galajurken 2016 kost tijd en geduld. maar wees gerust, de lessen ontdek je zal afwerpen in de toekomst.