Kendall Jenner’s tepel piercing steekt door middel van witte jurk op de rode loper: zie de foto

0
52

db25397723ff33c7ca9c5dfa418d2508a8f017d3

(foto via internet)
Kendall Jenner woont de 2015 Harper's Bazaar pictogrammen evenement in het Plaza Hotel in New York City.

wild kind! Kendall Jenner liep de rode loper bij de Harper's Bazaar pictogrammen evenement in samenwerking met kit en aas in een strakke witte jurk op woensdag, september 16, maar iets zag er een beetje, nou ja, uit.

bij nader inzien, ons wekelijks bespied twee metalen ballen die duidelijk de bevestigingen voor een bar-stijl tepel piercing op haar linker borst. dat klopt, mensen: Jenner, 19, heeft een tepelpiercing!

hoewel de Keeping Up with the Kardashians ster kwam niet schoon over wanneer ze eigenlijk kreeg haar nieuwe hardware, Jenner zet de nieuwe piercing front-en-centrum aan de Diane von Fürstenberg tonen op september 13 tijdens de New York Fashion Week. daar, de Estee Lauder ambassadeur droeg een puur, wit en goud romper, met koraal sandalen en een pony zak.

één ding zeker? Jenner wiegde de iconen evenement rode loper in haar witte Calvin Klein maxi jurk, niet te kiezen voor het halster-hals jurk met kettingen, armbanden, ringen of accessoires, en kiezen voor een frisse gezichten, natuurlijke make-up look. Jenner, die ook liep modeshows voor Michael Kors en Givenchy tijdens dit seizoen fashion week, die donderdag september eindigt. 17-keek stralend met haar haren naar beneden, een scheiding in het midden voor het evenement.