‘Guess Connect’ : alles wat je moet weten over deze innovatieve smartwatch

0
1813

Technologische innovaties veranderden de horlogewereld in een rap tempo. Het controleren van de tijd is allang niet meer de functie van het horloge. Tegenwoordig is het een multifunctioneel apparaatje waar je muziek mee beluistert, belt en surft over het internet. Dit soort innovatieve horloges staan bekend als ‘smartwatches’. Een van de merken die zo’n smartwatch op de markt heeft gebracht is Guess, dat nog niet zo lang geleden de ‘Guess Connect’ introduceerde.

Guess Connect

Guess ontwierp de Guess Connect in samenwerking met het Amerikaanse merk Martian Watches. Het laatstgenoemde bedrijf uit Californië specialiseert zich al enkele jaren in smartwatches. Guess en Martian Watches ontwierpen een waterdicht model dat de nieuwste technologie op het gebied van smartwatches bevat. Zo is het mogelijk om via dit horloge je smartphone te bedienen. Via de zogeheten ‘Bluetooth Low Energy’ is de Guess Connect namelijk te koppelen aan je smartphone. Via een speciale stembesturing en microfoon kun je de telefoon vervolgens allerlei functies laten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het afspelen van muziek, maar ook bellen en het versturen van berichten.

Eigenschappen van de Guess Connect

De Guess Connect is een zeer handige en moderne smartwatch. In feite heb je een smartphone om je pols. Bovendien maken speciale apps het gebruik van dit bijzondere horloge nog makkelijker. Zo is er een gratis app voor Android en iOS waarmee je zelf bepaalt wanneer je berichten wilt ontvangen. De Guess Connect bevat onder andere de volgende belangrijke eigenschappen:

  • De Guess Connect is te koop in 2 maten, namelijk 45 mm en 41 mm
  • De smartwatch is rosé goud met een blauwe kleur
  • Het bevat een stijlvol Japans uurwerk
  • Je kunt het bedienen via drukknoppen
  • Het bevat Bluetooth om contact te maken met je smartphone
  • Een van de manieren om de smartphone te besturen is de Lownoise microfoon
  • LED-licht maakt deel uit van dit horloge

Stijlvolle smartwatch

Naast functioneel is de Guess Connect ook nog eens zeer stijlvol. Het horloge heeft namelijk een stijlvolle uitstraling, en bestaat uit de kleur blauw met goud. Er zijn zowel dames- als herenmodellen verkrijgbaar. Daarbij heb je de keuze uit een lederen of rubberen horlogeband, dus er is voor elk wat wils tijdens het online shoppen.