geschiedenis van trouwjurken

0
35

als een volwassene of een kind, zal je hebt gedroomd van u in een prachtige trouwjurk en ook zou hebben gedacht trouwen je droomprins. de kleur van de bruids kleding je droomt is meestal wit. de waarschijnlijkheid van dromen de trouwjurken in andere kleuren is normaal gesproken te verwaarlozen. de grotere meerderheid van zowel vrouwen als meisjes die dromen van een perfect huwelijk zal uitkijken naar de perfecte bruids kleding die zij hebben in de hoofden te krijgen. nu mensen hebben de vraag waarom wit begonnen. je kan prachtig zijn hoe deze traditie ontstaan.

 

foto door: trouwjurken

eerder vrouwen gebruikt om goedkope trouwjurk in andere kleuren dan wit te kopen. de traditie van het gebruik van witte jurk voor de grote dag is niet erg oud. vandaag witte bruidskleding is in feite diep geworteld. de meeste bruiden dragen aan de traditie hoog te houden en om belang te hechten aan deugd. veel vrouwen over de hele wereld het gevoel dat de witte bruids kleding is het perfect voor hen zelfs voordat ze vinden van de juiste partner. we weten allemaal dat Groot-Brittannië is gevuld met veel veel legendes als tradities. dus er is geen behoefte van af te weten dat het witte bruids kledij werd geïntroduceerd b de grote Engels monarchie generaties voor. Het bereikte grote populariteit evenals rente sinds het huwelijk van grote koningin Victoria.

koningin Vitoria die in 1840 trouwde was in een mooie witte trouwjurk toen ze hield handen met Albert van Saksen. de witte jurk was verdomd flamboyante dat het aangetrokken en ving de harten van miljoenen. door het kopen van een extravagante en prachtige witte jurk was in feite een symbool dat zij een prachtige jurk op een grote prijsklasse kunt krijgen in die tijd. deze jurk werd nooit meer gedragen vanwege zijn kleur en stijl. die tijd was het zeer moeilijk de witte jurken reinigen.

nu, zijn bruiden trouwen in verschillende stijlen en kleuren van de trouwjurk. maar het is de rijkdom, evenals de ijdele dat doet aandringen van de vrouwen in het dragen van die witte bruids kleding aan het traditionele voetstappen volgen. het was in Edwardiaanse tijden dat witte jurk kreeg meer populariteit opnieuw met de introductie van de trendy witte bruids kleding van de knie lengte, die is afgerond, samen met een prachtige trein. vrouwen begonnen om verschillende soorten jurken die betaalbare en bestaat al tientallen jaren zijn te vinden.

veel bruiden zelfs gebruikt de informele bruids kleding die wit en kort was. ze zijn ontworpen zodanig dat deze later kan worden geverfd voor dagelijks gebruik. de rijken weer begonnen met de fantastische en uitgebreide jurk die betaalbaar is voor hen. met de meer intense opening van Hollywood sterren over die bol, het gaf een grote impact op het publiek en moedigde mensen trouwen in witte bruids kleding. de films verzegeld evenals weer ondertekende de traditie van de witte bruidsjurken.

mensen denken dat het kiezen van het wit is perfect. bestellen online of offline nu!