Iets moet worden opgemerkt bij het kiezen van bruidsmeisjekleding

0
634

De tweede focus van het huwelijk, bruidsmeisje jurken, als het meest innovatief? Niet om de aandacht niet-traditionele gekleurde jurken, het bruidsmeisje opnieuw te tekenen, probeer het bruidsmeisje jurken voor de bruiloft kleuren nodigen een romantische expressie nieuws toe te voegen.

Hartstochtelijke romantische rode roos

Voor de bruidsmeisjes: waardige en elegante soort
Hete rode zijden rozen en romantische met ofwel doek of gaas kan de beste staat te zijn, en fijne zijde chiffon en zacht, zijn geschikt voor bruiloft gelegenheid.

Met Wapen: Als bruidsjurken zijn een beetje rode roos motief, dit soort bruidsmeisje jurk is de beste optie. Als u denkt dat dit is om helder rood, roze, ook witte kleding, waaronder riemen, geweven met bloemen rode rozen, etc voor decoratie te kiezen.

Klasse elegance geel

Voor de bruidsmeisjes: heldere huid
Helder geel om aandacht te trekken, vooral in deze hoge intensiteit is oogverblindend satijn. Op huwelijk moet worden opgemerkt dat het gele licht en helder met de oppervlakte omgekeerd evenredig is met de mate moet zijn. Gele jurk moet bestrijken een groot gebied om te voorkomen dat, anders zal het omslachtig en achterhaald zijn, bruidsmeisje jurken zijn de beste optie. Gaming accessoires met een hoge helderheid is beter.

Met een pistool: De helder geel en had een gevoel van unieke bruiloft te duidelijk, is geschikt als bruidsmeisje jurk in fel geel schoon, zuiver, als een principe. Denk ook aan de kleur van de goedkope trouwjurken witte of gele lijnen met de meest geschikte.

Een gevoel van verbondenheid en elegante groene

Voor de bruidsmeisjes: Gratie en elegantie Type
Groen is ongetwijfeld de beste bevestiging van de veer in zijn toon cool, stijlvol is ook zeer geschikt voor gebruik als een jurk. De kamer licht groen is voor later gebruik, is ook zeer geschikt voor grootschalige toepassingen. Kan spelen brede bandjes, hals, strapless of halter top kleden de kas einde, elegant en sexy.

Met Wapen: appelgroen, mintgroen bruidsmeisje jurken voor al een uitstekende keuze, fris en elegant is de humoristische gevoel van verlies. Kies een zachte diamant parel of een klein gebied, waardoor meer bruidsmeisjes jurken groen fris, elegant, mooi.

Schoon en zuiver gevoel van leegte

Voor de bruidsmeisjes: de introverte aard stabiel
Blauwe bruidsmeisje jurken zijn populaire kleuren dit seizoen, draagt een blauw pak is ook een goede optie. Het kiezen van de stijl is gebaseerd op het grotere goed kort. Blauw geruite kleding is ook een goede keuze, maar de keuze van het rooster, gezien de helderheid van de stof, anders mensen minder formeel.

Met een pistool: een groot gebied is een diep gevoel van blauw in een witte jurken voor bruiloft met een feestelijk tintje de zintuigen accessoires zijn gestegen of de details van het element met een reeks van heldere, speelt een onverwacht effect.

Roze patroon zeer romantisch gevoel

Voor de bruidsmeisjes: een levendig en mooi
Rosa altijd synoniem romaans geweest, een noodzakelijke voorwaarde voor de kleur dragen. Maar het is ook een relatief risico van kleur, zeer mooi en een gevoel van niet stabiel, waardoor de helderheid en diepte om de mate van controle is erg belangrijk. Het doorbreken van het hoofd en uw keuze voor roze veiliger keuze, zoals een roze jurk met bloemen of foto's zien er niet alleen mooi maar ook modieus. Heb je eigenlijk betalen voor een goede deal, in de weg van bloemen dit jaar, kunt u gebruiken na de bruiloft, reizen of winkelen.

Wapens: de kleur kan moeilijker worden om de bruid van het licht te winnen, zodat na verloop van tijd de selectie met zwart of volume was zwaar sieraden, tot korrels, vermijden glas en andere sieraden is licht een goed gevoel over de verkiezing.