Manieren om geld te besparen bij de planning van uw droom trouwdag deel II

0
85

Bruidsjurken

Voor alle bruiden dit moet perfect zijn! Natuurlijk is het kiezen van een trouwjurk moet afhangen van uw budget. Er zijn veel bruidsjurken die er zijn voor elk budget. Kijk uit voor de verkoop van toga's of bekijk de high street winkels die een aantal fantastische trouwjurken te verkopen tegen een fractie van de prijs van sommige trouwjurk winkels. Een andere optie is om na te denken over het kopen van online, en je kunt de jurk van je dromen op een knipsel van de prijs. Dezelfde ideeën gelden voor bruidsmeisjes jurken. Denk na over het kopen van online om de kosten te snijden.

bloemen

We weten allemaal bloemen kunnen een bruiloft te maken. Het hebben van de kerk en de receptie locaties uitgedost in bloemenpracht is een prachtig idee. Helaas zijn deze kan erg prijzig te zijn bij het professioneel gedaan. Als je ze wilt hebben professioneel gemaakt na te denken over de keuze van de bloemen die in het seizoen of je kan kiezen om meer gebladerte met de oneven bloem hier en daar hebben. Dit kan echt geven u de wow-factor, maar tegen een fractie van de prijs.

Bij de keuze van het bruidsboeket, waarom dan niet na te denken over een hand gebonden regeling. Lelies of Rozen met loof gemaakt in een eenvoudige, elegante spuiten zijn eenvoudig te maken, maar maken een geweldig statement. Dit kunt u zelf maken. Bezoek een lokale bloem groothandelaren en vertellen wat uw ideeën zijn en ze zullen maar al te blij om u hun advies aan te bieden. Terwijl u daar bent waarom dan niet ook nog wat anjers voor de knoopsgaten, dan krijg familieleden en vrienden om u te helpen de dag voor de bruiloft.

foto

Foto's zijn een cruciaal onderdeel om elke trouwdag, zodat u met herinneringen om te koesteren. Er zijn een paar verschillende manieren om hier geld te besparen.

Wilt u een professionele fotograaf te gebruiken, zullen zij hebben doorgaans verschillende pakketten, variërend in prijs, die u kunt kiezen en als je gekozen hebt om een "daluren" bruiloft te hebben, zullen sommige fotografen ook bieden u een goedkopere deal.

Er is ook een meer leuke manier om te besparen op uw bruiloft foto's. Waarom niet kopen wat weg te gooien camera's en krijg je gasten naar de foto's voor u.

Je kon altijd een combinatie van de twee en hebben een professionele fotograaf foto's van de ceremonie te nemen en vervolgens weggooien camera's op de tafels bij uw receptie en vraag uw gasten naar de receptie en 's avonds foto's te nemen.

Of misschien heb je een vriend die is een fervent fotograaf, die de gedachte dat uw fotograaf voor de dag zou koesteren. Misschien kunnen ze het doen zoals een bruiloft aanwezig om u of u zou kunnen bieden om hen te betalen of kopen ze een onvergetelijke aanwezig.

Het maakt niet uit welke optie je ook kiest, zult u herinneringen hebben een overvloed van uw prachtige dag!

Vergeet niet dat dit is uw trouwdag en het is niet de hoeveelheid geld die u uitgeeft aan het dat het speciaal maakt, is het de vrienden en geliefden wordt u omringd door als je zegt "ik doe". Dit is wat zal het de werkelijk magische dag die u wenst en dat u alles onthouden voor ooit te maken.