Hoe te kleden voor prom

0
427

Dressing voor prom moet een leuke ervaring zijn, maar als je wilt op je best uitzien op de grote avond, zijn er een paar stukken van advies moet je serieus overwegen bij het samenstellen van uw perfecte look.

1 Vind de perfecte jurk. De meest voor de hand wat je nodig hebt voor prom is een prachtige jurk. Galajurken zijn een soort van formele kleding, maar voor zover formele jurken te gaan, hebben ze de neiging om op de meer budget-vriendelijke kant. Bij het ​​uitkiezen van de perfecte jurk, zult u nodig hebt om uw eigen gevoel voor stijl te overwegen, terwijl ook het uitzoeken welke kleding het beste bij jou past.

2 Kies uit bijpassende schoenen. De schoenen die u kiest voor prom zou moeten werken met de kleur en de stijl van je jurk. Over het algemeen zult u wilt uitzoeken van je jurk voor je uitzoeken van de schoenen die je wilt dragen met het. Wanneer u kiest voor schoenen, in gedachten houden dat ze nodig hebben om comfortabel genoeg om te lopen en dansen in de hele nacht.

De manier waarop uw schoenen er is nog belangrijker als je een korte cocktailjurk te dragen, omdat uw schoenen daadwerkelijk zal worden gezien.

Wees niet bang om te gaan voor flats zijn, maar zorg ervoor dat de flats die u kiest zijn stijlvol genoeg om te werken met een semi-formele kleding.

Als een woord tot de wijzen, als je voor hakken, kies lage hakken. De meeste meisjes een avond kan beheren in lage hakken, ook al heeft ze weinig ervaring met zulke schoenen. Aan de andere kant, kan een extreem hoge hakken een accident waiting to happen zijn.

3 Haal de juiste sieraden. Een beetje bling kan uw prom blik van "leuk" om te vormen "uitstekend." Dit is uw kans om echt glam jezelf, maar zorg ervoor dat de sieraden die u kiezen uit een aanvulling op uw kleding in plaats van te concurreren met het voor de aandacht.

Eenvoudige, elegante sieraden wordt meestal aanbevolen dan flashy stukken. Kijk voor heldere juweeltjes zoals zirkonia of tijdloze opties als parels. Vermijd stukken met kleur.

Probeer niet te laten meeslepen te krijgen. Een flitsende ketting, kan enorme oorbellen, meerdere ringen, en zware armbanden om beide polsen overkill zijn. Kies één stuk te focussen op-meestal ofwel de oorbellen of ketting-and kiezen een paar andere kleinere stukken die aansluiten bij de algemene stijl van dat brandpuntsstuk zonder zo extravagant.

4 Overweeg het dragen van een handtassen. Misschien heeft u een aantal items die u wilt meenemen, zoals uw mobiele telefoon of compact. De beste manier om te gaan over het brengen van deze dingen is om een ​​elegante clutch handtas die werkt met de kleur en de stijl van je jurk te vinden.

Als u niet wilt dat om een koppeling te dragen, hoewel, zou je in staat zijn om je date te overtuigen om uw telefoon en extra voorraden te dragen in zijn zakken. Zorg er wel voor dat dit in orde is met hem voordat je die optie te nemen.

5 Stel je voor dat je een schouderophalen nodig. Voor het grootste deel, kan je niet een schouderophalen of trui nodig. Meest proms plaatsvinden tijdens warm weer, en zelfs als de temperaturen zijn nog steeds een beetje fris, de temperatuur in uw prom locatie zal waarschijnlijk warm genoeg zijn. Nog, als je gemakkelijk koud te krijgen, kan het geen kwaad om te kijken voor een verfijnde beetje schouderophalen of wikkel om draperen over uw schouders.

Rond prom seizoen, zult u doorgaans in staat om lichtgewicht, elegant weinig omslagen gemaakt van delicate materialen zoals chiffon vinden. Dit zijn uw beste optie, aangezien ze beide mooie en functioneel.

6 Houd de corsage in het achterhoofd. Uw prom datum is verantwoordelijk voor het kopen van uw corsage, maar je moet het bespreken met hem op voorhand, zodat hij haalt er iets passends. Ook in gedachten houden dat je nodig hebt om hem te kopen zijn boutonniere en idealiter, moeten de twee delen op elkaar afstemmen.

Uw corsage moet de kleur van je jurk(goedkope galajurken) aan te vullen, maar het moet niet exact dezelfde kleur zijn. Ook proberen ervoor te zorgen dat de corsage en boutonniere overeen elkaar in termen van kleur, bloem keus, en de algehele stijl.