Wanneer moet trouwjurken bestellen

0
418

Terwijl sommige koppels plannen een wervelwind bruiloft met een vier maanden verloving, de meeste nemen ten minste een jaar of zelfs twee om de grote dag te plannen. De meeste bruiden willen beginnen winkelen voor die trouwjurk, zodra ze een ring aan hun vinger, maar hoe snel is te snel, en hoe laat is het te laat?

Hier zijn de antwoorden op enkele van de veelgestelde vragen bruiden hebben over wanneer trouwjurken bestellen:

Wanneer moet ik mijn jurk te bestellen?
Idealiter moet je beginnen te kijken naar jurken twaalf tot achttien maanden voor uw bruiloft, met het oog op het bestellen van je jurk over een jaar van tevoren. Dit geeft je genoeg tijd voor veranderingen grondig te doen te geven, en voor u om de juiste accessoires, trouwboeket, en haar stijl om de jurk te vullen vinden.

Bruiden kopen van een jurk uit het rek moet dan nog een aantal aanpassingen gedaan te hebben, maar kunnen zij in staat om weg te komen met het bestellen van een jurk zes tot negen maanden voor de bruiloft; ongeveer drie maanden worden gepland tussen de eerste en laatste fittingen tijd veranderingen mogelijk. Het hebben van een jurk op maat gemaakt zal het langer duren, en zal drie of vier armaturen nodig, dus een jaar is aan te raden.

Bruiden die het bestellen van een jurk online, of op zoek naar een pre-geliefde toga moet ook bestellen een jaar van tevoren ze de tijd om een alternatief te vinden als ze zijn teleurgesteld over de toga als het gaat om geven.

Als ik het bestellen te vroeg zal mijn jurk uit de mode?
Bruidsmode is altijd een jaar voor op zichzelf omdat bruiden zullen naar verwachting hun toga's op voorhand te bestellen per jaar. Echter, het is waar dat er een hele reeks nieuwe toga's en stijlen zal worden uitgebracht als je meer dan een jaar te bestellen voor de grote dag.

Als je echt bezorgd over het feit dat in de mode, moet u wachten tot de bruidskleding(goedkope bruidsjurken) bereiken voor uw bruiloft seizoen zijn geopenbaard, maar de veranderingen in bruidsjurk ontwerp van het ene jaar op het andere zijn niet zo dramatisch, en je kunt er zeker van zijn uw gasten zullen niet weten als je het dragen van vorig jaar jurk. Als je een jurk te kopen aan het einde van zijn seizoen Misschien krijg je zelfs een korting.

Moet ik wachten om het te bestellen nadat ik gewicht kwijt?
Veel bruiden willen afvallen voor hun grote dag, maar te wachten om je jurk te bestellen totdat u uw droom gewicht hebben bereikt, is niet aan te raden. Tenzij je van plan bent echt drastische gewichtsverlies, zult u waarschijnlijk alleen laat een jurk maat, en de meeste jurken kan worden gewijzigd om dit aan te passen.

Zelfs als je gewicht te verliezen uw fundamentele vorm van het lichaam moet hetzelfde bij uw eerste en laatste fitting zijn.

Vertel de medewerker dat past bij uw trouwjurk(goedkope trouwjurken) als je van plan bent om veel gewicht te verliezen en ze in staat zijn om u te vertellen van een datum voor de definitieve wijzigingen zullen zijn. Dit is meestal rond de zes weken voor uw bruiloft, en na deze tijd het moeilijk je jurk te hebben veranderd om rekening te houden met verdere gewichtsverlies zal zijn.