Hoe te kleden voor een bruiloft

0
410

1 Lees de uitnodiging. Uitnodigingen van het huwelijk moet de verwachte kleding opgeeft en zal u andere belangrijke informatie, zoals de locatie en de tijd van de dag te geven.

De meeste traditionele religieuze bruiloften roepen voor vrouwen om bescheiden jurken, en de mannen dragen om te kleden in kostuums met banden. Sommige traditionele religieuze bruiloften bellen voor traditionele bruiloft kostuums.

Hedendaagse bruiloften vaak bellen voor chic jurken en sport jassen jurken voor bruiloft, een overhemd en een band als een outfit je zou dragen om een ​​goed restaurant.

Informele huwelijken kan ongedwongen zijn, zoals één gehouden op het strand, in een botanische tuin, of in de achtertuin. Deze worden normaal gesproken gehouden tijdens daguren. Als de uitnodiging de verwachte jurk niet op te geven voor de gasten, vragen.

Formele bruiloften bellen voor vloer-lengte avondjurken en smokings en ​​worden meestal gehouden in de avond.

2 Neem de zaal in aanmerking. Sommige locaties bel voor meer formele kledij dan anderen.

Als de bruiloft vindt plaats op een strand of in een andere buitenlocatie overdag, zal de dresscode waarschijnlijk meer op de casual kant. Omgekeerd bruiloften die binnenshuis en / of 's avonds plaatsvinden zijn meestal meer formele.

3 Denk aan het weer, tijdstip van de dag, en de tijd van het jaar. In het algemeen, bruiloften die plaatsvinden in de nacht en in de winter zijn formeler dan degenen die plaatsvinden tijdens de dag in de zomer of lente.

Voor een herfst of winter bruiloft, overweeg dan het dragen van een kant, lovertjes, of gerolde jurk. Lange mouwen jurken zijn het meest geschikt voor de winter bruiloften. Voor bovenkleding, kiest een bijpassende bruiloft jas en een aantal geschikte laarzen om je voeten warm te houden.

Voorjaar en de zomer bruiloften zijn meestal meer casual, maar je moet dit bevestigen door het lezen van de uitnodiging. Spring jurken kan korter (knie-lengte of iets korter is perfect) zijn. Kies voor bloemenprints, strepen, of pastel kleuren zoals crème, perzik of beige.

4 Bepaal uw rol in de ceremonie. Als u een bruidsmeisje of een ander lid van de bruiloft partij, dan moet je de bruid raadplegen om te bepalen wat te dragen.

Veel bruiden vragen hun bruidsmeisjes te dragen bijpassende jurken, die u zal worden uitgerust voor voorafgaand aan de bruiloft. Als u nog niet geïnstrueerd over wat te dragen, gebruik dan de volgende richtlijnen:

Bruidsmeisjes jurken moet wegblijven van aanmatigend kleuren / patronen zoals goud, zilver, zeewier groen, strepen, of fel oranje. Deze kleuren zijn afleidend, en kan de aandacht weg van de bruid te nemen. Je moet over een knielange jurk langer kiezen, of iets korter /. Heeft een jurk die is te onthullend, omdat dit zowel storend en respectloos niet dragen.

Bruidsjonkers moeten ofwel een pak of een smoking dragen, afhankelijk van hoe formeel de bruiloft is. Semi-formeel bruiloften roepen voor kostuums, terwijl de formele of black tie bruiloften bellen voor smokings. Zorg ervoor dat het pak goed gemonteerd, en vasthouden aan zwart of grijs.

Ouders van de bruid en de bruidegom moet de juiste jurk voor zowel de gelegenheid en hun leeftijd. Moeder van de bruid kleding en bruidegom moeten jurken of pakken van een smaakvolle lengte te kiezen, en te voorkomen dat flashy kleuren.