Hoe de winter laarzen te beschermen

0
50

Winter laarzen gaan door een veel – ze worden blootgesteld aan regen, sneeuw, modder, vieze sneeuw, zout, en een reeks andere straatvuil en chemicaliën. Tegen het einde van de winter, slecht verzorgd laarzen zal uw verwaarlozing terugbetalen door elkaar te vallen of gewoon op zoek armoedig. Hier is een manier om ze beter in vorm te houden gedurende de winter, zodat met een beetje geluk, zullen ze je zien door een paar winters nog.

1 Bescherm uw nieuwe laarzen. Spuit altijd nieuwe laarzen met een waterdicht product dat hun waterdichtheid verhoogt zelfs voordat u begint om ze te dragen. (De fabrikant zal vaak een product aanbevelen.) Houd het gebruik van dit product regelmatig naar de originele beschermende kwaliteiten te verbeteren. Laarzen die niet beschikken over deze beschermende laag toegevoegd zal niet zo lang duren.

Sommige dragers raden het gebruik van zadel zeep te leren laarzen te behouden op lange termijn. Zadel zeep bevat beschermende, waterdichting en weekmakers, namelijk lanoline, neatsfoot olie en glycerol. Om gebruik te maken, veeg de boot dan met een vochtige doek. Maak vervolgens een schuim met het water zadel zeep en het gebruik van de poetsdoek. Breng het schuim aan de boot, zorgen voor lichte drogen, dan verwijder eventueel resterende schuim. Wees ervan bewust dat het wat leer eerst kan donkerder, dus test spot.

2 Reinig zout vlekken onmiddellijk. Als je woont waar het sneeuwt en waar zout wordt gebruikt op de straten om ze vrij van sneeuw te houden, zijn je laarzen gaan halen het zout. Zout vlekken ontsieren het uiterlijk van de laarzen en een verzwakking van de stof. Als er metalen onderdelen om je laarzen (ritsen, haken, enz), zullen deze gaan roesten als het zout niet wordt verwijderd. Voor het beste resultaat, altijd Veeg eventueel zout vlek zodra u het ter plaatse. Gebruik het reinigingsmiddel aanbevolen door uw laarzen 'fabrikant (ontzouten agent), of zie onderstaande suggesties.

Nog nat zout lijnen kunnen snel worden vastgesteld door te vegen over de leren laars met een vochtige, warme doek. Laat het drogen in de mudroom (niet in de buurt van een verwarming). Om de vorm van de boot(snowboots dames) te behouden als het niet in staat om dit te doen op zijn eigen, dingen met krant of andere restanten van papier.

Opgedroogde zout lijnen kunnen worden verwijderd met commerciële producten of u kunt uw eigen gemakkelijk (voor leren laarzen) te maken. Combineer gelijke delen azijn en water tot een vloeibare oplossing. Dompel een poetsdoek in de oplossing, veeg rond het zout lijn. Om af te sluiten, gebruikt u een schone, vochtige doek om de oplossing en de eventuele resterende zout lijn. Veeg met een droge handdoek, en laat vervolgens uit de buurt van directe warmte drogen. Wanneer het droog is, bleekgeel. (Deze methode is niet geschikt voor suède laarzen.)

Voor suède laarzen, schoon vlekken af met een gum of zand zachtjes met een nagelvijl. Om afgeplatte dutje te herstellen, gebruik dan een schone tandenborstel of een handdoek om het opfrissen of stoom zachtjes over de tuit van een gewoon gekookte ketel.

3 Houd de laarzen gepolijst en schoon. Als uw laarzen zijn leer, houd ze goed gepolijst. Alle soorten laarzen moeten schoon worden gehouden. Een regelmatige wipe-down met warm water voor vele synthetische laarzen zal helpen bij het verwijderen van vuil en andere tonijnfilet elementen.

Strepen kunnen worden verwijderd uit leren laarzen met behulp van zuiveringszout. Dip gewoon een vochtige doek in de baking soda en wrijf over de strepen. Schoonmaken, laten drogen en buff.

Olievlekken kan uit suède laarzen worden verwijderd door wrijven zo spoedig mogelijk met of maïsmeel of talkpoeder. Borstel voorzichtig af met een handdoek na het verlaten voor een paar uur om te genieten van de grime.

Boot liners die kunnen worden verwijderd moet apart worden gewassen met de hand of in de wasmachine (zie de instructies van de fabrikant). Zorg ervoor dat ze volledig droog is voordat opnieuw invoegen in de laarzen.

4 Store winter laarzen snowboots en droog. Aan het einde van de winter, nooit slaan laarzen zonder eerst reinigen en ervoor te zorgen dat ze helemaal droog zijn. Anders loopt u het risico het vinden beschimmeld, gebarsten en mogelijk geruïneerd laarzen volgende winter. Vlekken te lang links kan vast ingesteld en een verzwakking van de boot. En schimmel die groeit op een boot kunnen oversteken-besmetten andere schoenen, laarzen en kledingstukken opgeslagen in dezelfde omgeving.

Niet laarzen in plastic zakken op te slaan. Suède en leer moeten "ademen" en plastic zakken te beperken dit vermogen, het uitdrogen van de boot en de vangst schimmel. Betere keuzes omvatten kussenslopen, stof schoen zakken en doek zakken.

Store laarzen uit de buurt van direct zonlicht of warmtebronnen. Direct licht kan vervagen de laarzen, terwijl de directe hitte kan ervoor zorgen dat ze uitdrogen en barsten.