Details over meisjes hoe te kleden voor prom

0
398

1. Kies een jurk die geschikt is voor uw school is. De meeste scholen hebben een soort van jurk code dat zal dicteren hoe onthullend uw galajurk kan zijn. Als u automatisch neigen naar stijlen die bescheiden en stijlvol zijn, dit zal waarschijnlijk niet een probleem voor je zijn. Aan de andere kant, als je de neiging om iemand die graag pronken met een veel huid te zijn, moet u kijken naar de jurk code beperkingen te weten te komen wat uw school zal laten wegkomen.

Galajurken kan zowel lang of kort. Als het gaan voor lange jurken, zorg ervoor dat de zoom werkt voor uw lengte. Als de keuze voor een korte jurk, ga dan voor een die niet korter dan halverwege de dij lengte. Elke zoom korter dan de neiging om alle gevoel van elegantie weglopen van een jurk.

2. Kies kleuren die je huidskleur flatteren. Wanneer alles is gezegd en gedaan, kunt u elke kleur gala jurk je wilt kiezen. Als je echt wilt kijken prachtig, hoewel, overwegen het verkleinen van uw keuzes naar beneden om een kleurenpalet dat het beste je huidskleur flatteert.

Als u een "winter teint," je hebt bleke wit, geel-olijf of donkere huid met blauwe of roze ondertoon. Je kan ook bruin haar en donkere ogen. Kijk voor jurken met scherpe kleuren, en kiezen voor opties zoals zwart, navy blauw, rood, en roze. Als lichtere kleuren zijn uw ding, kijk naar ijzige tinten in plaats van pastels. Vermijd beige, oranje en goud.

Als u een "zomer teint," je hebt lichtroze huid met blauwe of roze ondertoon. U kunt ook blond of lichtbruin haar en lichte ogen. Kijk voor pastel kleuren en zachte, neutrale kleuren met roze of blauwe ondertoon. Overweeg jurken die lavendel, pruim zijn, rose-bruin, of zacht blauw, maar vermijd zwart en oranje.

Als u een "herfst teint," heb je huid met een warme gouden ondertoon. U kunt ook rood of bruin haar en gouden-bruine ogen. Kijk voor kleuren met dezelfde gouden ondertoon, met inbegrip van camel, beige, oranje, goud, en donkerbruin. Vermijd blauwe tinten, zoals marine.

Als u een "lente teint," je huid is romig wit of perzik met gouden ondertonen. Je mag stro-gekleurde of aardbei-rood haar, evenals blauwe of groene ogen, sproeten en rode wangen hebben. Warme kleuren als camel, perzik, goudgeel en goudbruin zijn je vrienden, maar donkere of doffe kleuren dient vermeden te worden.

3. Kijk naar jurken(goedkope galajurken) die werken voor je lichaam het type. Zoals met kleur, de snit en de stijl van de jurk die u kiest is uiteindelijk uw keuze. Bepaalde stijlen hebben de neiging om een ​​aantal soorten lichaam meer dan anderen te vleien, echter, en meisjes van alle soorten lichaam kan een snit die ziet er geweldig uit te vinden.

Als je een peervorm, je bovenlichaam neiging kleiner te zijn, terwijl je heupen zijn een beetje beter gevormd. Pronken met je slanke taille met een ingerichte top en evenwicht uit je rondingen met een A-lijn rok.

Voor een straight, slank figuur, creëren de illusie van bochten door te wijzen op de taille met een wikkeljurk of gordel jurk. Je zou ook de aandacht vestigen op de buste lijn met een diepe v-hals, of kiezen voor een avondjurken die uit klokken aan de onderkant.

Als je een omgekeerde driehoek vorm, heb je de neiging om een ​​beetje bustier dan de meeste meisjes zijn. Zorg ervoor dat de jurk die u kiest biedt een fatsoenlijk bedrag van de steun tot boven, en evenwicht uit je rondingen door het tekenen van de ogen aan het middel of de onderste zoom.

Als je een zandloper figuur, zowel uw buste en heupen zijn bochtig en je taille is met name kleinere. Je hebt een veel opties om mee te werken, maar omdat je gezegend bent met een van nature goed geproportioneerd figuur, moet je proberen om jurken die plek te veel nadruk op de boven- of onderkant van de jurk te voorkomen.

Als je een appel vorm, je buik heeft de neiging om een beetje te zijn op de bredere kant. Jurken met een imperium taille zijn goed in het trekken van de aandacht voor de magerste deel van uw taille, terwijl het maskeren van de grotere gebieden.

4. Wees praktisch. Je moet zowel mooi en comfortabel in uw galajurken voelen. Als u een op te offeren voor de ander, kan je niet zo veel uit uw prom ervaring als je anders zou kunnen krijgen.

Naast het feit dat fysiek comfortabel, je wilt ook mentaal comfortabel. Als je denkt dat je zult dansen veel, wilt u misschien een optie die brede bandjes kunnen houden de top op zijn plaats heeft te overwegen.