Hoe kies ik de beste cocktail kleding?

0
66

Cocktailparty's zijn semi-formele zaken die komen meestal voor in de vroege avond. Aangezien deze bijeenkomsten zijn semi-formele, er is een algemeen aanvaarde dress code voor zowel mannen als vrouwen. Hoewel het dezelfde stijl van outfit gedragen kan worden het hele jaar door kunt u de kleuren en stoffen van de cocktail kledij te veranderen te coördineren met zowel het seizoen en de formaliteit van het evenement. Bij het kiezen van de beste cocktail kledij, observeren wat is maatschappelijk wenselijk geacht en wat is in overeenstemming met het seizoen en evenement.

Voor vrouwen, passende cocktail kledij bevat meestal een cocktail jurk. Als u zich ongemakkelijk voelt het dragen van een jurk, vervangen door een chique broekpak of mantelpakje. Bij het kiezen van een cocktailjurk, kies een stijl die u comfortabel draagt en die past bij uw lichaamsvorm. Hoewel een sexier uitstraling passend kan zijn, moet het nog steeds verfijnd en gepolijst. Vermijd het kiezen van een jurk die veel decolleté toont of die te kort is, en vasthouden aan het adagium dat ofwel de benen of de borst moet worden tentoongesteld, niet beide.

De algemeen aanvaarde lengte voor een cocktail jurk is net boven de knie. Voor meer formele bijeenkomsten, kan lange jurken een goede keuze zijn. Qua kleur en stof, naar keuze van de cocktailjurk moet worden gebaseerd op een aantal overwegingen. Voor gelegenheden in de herfst of winter, donkerder of meer gedempte kleuren hebben de neiging om betere keuzes te zijn, waardoor lichter of pastel tinten voor de lente en zomer. Dezelfde regel geldt voor de formaliteit van het evenement, met donkerder of gedempte kleuren beschouwd als meer formeel.

Patronen zijn vaak minder formeel dan effen kleuren te zijn, net als glittery stoffen, hoewel deze kunnen grote keuzes voor minder formele partijen. Als je ooit twijfelt over de keuze van de kleur, de typische kleine zwarte jurk, vakkundig accessorized, is uw beste weddenschap. Accessoires voor uw cocktail outfit moet smaakvol worden bewaard, hetzij bestaande uit een of twee gedurfde uitspraak stukken om je jurk of kleinere, elegantere sets accentueren. Als het evenement is in de herfst of winter, dan is uw cocktailjurken moet ook passende panty.

Kies een tas die is klein en gemakkelijk in uw handen – toepasselijke naam handtassen zijn perfect voor dit. Haar en make-up moet schoon en ingetogen zijn. Vermijd bijvoorbeeld felgekleurde, zeer voor de hand liggende oogschaduw. Nagels moeten verzorgd zijn en kan op natuurlijke wijze of met een pop van kleur worden geschilderd om te coördineren met je outfit, maar het is het beste om al te lang, dan vormgegeven nagels te voorkomen.