Manieren om geld te besparen bij de planning van uw droom trouwdag deel I

0
545

De trouwdag is een van de belangrijkste dagen van het leven van iedereen. Het gaat over het vieren van uw liefde voor elkaar in de voorkant van uw familie en vrienden. We willen allemaal dat de perfecte dag met de trouwjurk van onze dromen, de traditionele drie-tier bruidstaart, amazing vervoer naar de locatie, bruidsmeisjes / meisjes jurken, band / disco, de huwelijksreceptie te sterven voor, nou ja, de lijst kon gaan op en op.

De planning van uw bruiloft is een zeer spannende tijd, maar met de organisatie, komt ook stress. Laten we eerlijk zijn bruiloften nu dagen zijn niet goedkoop, gemiddeld een bruiloft kost tussen de 15.000 en 20.000 pond! Het zijn moeilijke tijden voor veel mensen op dit moment en iedereen is op zoek naar manieren om de kosten in ons leven snijden vinden. Waarom zou uw trouwdag dan anders zijn? Waarom meer uitgeven als er manieren om te bezuinigen? Dit betekent niet dat je moet gaan zonder, het betekent gewoon dat je moet 'think outside the box'. Er zijn vele manieren om de kosten van uw 'speciale dag' cut. Enkel aan het kijken en het doen van een beetje onderzoek kan bespaart u honderden, zo niet duizenden ponden. Dit betekent niet dat uw trouwdag hoeft ook maar iets minder glamoureus of onvergetelijk, het betekent gewoon de stress van het verhogen van het geld zal minimaal zijn.

Hier zijn een paar eenvoudige manieren waarop u kunt uw kosten te besparen.

trouwlocatie

Eerst moet u beslissen waar u wilt trouwen. Wilt u trouwen in een kerk, een register kantoor of misschien een burgerlijke ceremonie is meer voor u.

Trouwen in een kerk of burgerlijke stand betekent dat je ook een aparte receptie locatie nodig. Te helpen snijden van de kosten waarom niet proberen trouwen op een doordeweekse dag of buiten het seizoen (dat betekent niet tussen de maanden mei en oktober) zoveel opvang locaties zijn meer wanhopig op zoek naar uw bedrijf en bieden een "daluren" korting of je kan gewoon in staat zijn om meer onderhandelen en krijgen de prijs verlaagd.

Een andere goedkopere en zeer populaire optie is om een burgerlijke ceremonie hebben. Dit betekent dat u kunt trouwen en uw receptie alles onder één dak, het uitsnijden van de kosten van de kerk of burgerlijke stand.

Waarom niet denken over het inhuren van uw plaatselijke dorpshuis? Ze kosten een stuk minder, wat betekent dat je kon gaan naar de stad met de decoraties. Deze kunnen gekocht worden in de aanloop naar de grote dag van de plaatselijke winkels of uit de vele beschikbare online winkels, waardoor u de kosten te spreiden.

Natuurlijk is uw keuze van de trouwlocatie zal ook afhangen van het bedrag van de mensen die u wilt uitnodigen. Waarom niet overwegen om een kleinere, meer intieme ceremonie en vervolgens op een later tijdstip hebben een groot feest voor de mensen die je niet in staat om uit te nodigen waren. Dit betekent dat je twee keer te vieren en je kon ook weer draag je trouwjurk(goedkope trouwjurken)!

bruiloftstaart

De bruidstaart is nogal een brandpunt van uw bruiloft receptie, maar heb je echt nodig om honderden euro's aan te besteden? Het antwoord is nee! Heb je het gezegde "Less is more" gehoord? Nou als het gaat om bruidstaarten dit kan waar zijn. Een eenvoudige bruidstaart, versierd met verse, seizoensgebonden bloemen maakt een echt statement en kost je een arm en een been. Enkele bekende high street winkels verkopen bevroren fruit of spons bruidstaarten op grote prijzen. Dus alles wat je hoeft te doen is het huren van een taart staan of combineer ze op de top van elkaar en voeg wat verse bloemen of andere taart decoraties die kunnen worden gekocht bij elke ambachtelijke winkel of online winkel.

Je mag niet wensen om een traditionele bruidstaart hebben. Veel bruidsparen eigenlijk niet als bruidstaart dus kiezen om te gaan voor iets wat ze willen. Waarom niet proberen iets chocolatey of hebben veel kleine cupcakes weergegeven op een stand. Deze ideeën zijn veel vriendelijker voor uw zak, maar zal nog steeds hebben u en uw gasten te praten over het voor de komende jaren.

Eten / drinken

Veel trouwlocaties bieden een verscheidenheid aan menu's voor verschillende budgetten. Om echt te helpen besparen op de kosten voor sommige locaties bieden ook een buffet stijl menu. Dus waarom niet denken over het hebben van een minder formele zitten maaltijd en ga naar beneden deze laan plaats. Een ander idee is om te doen de catering zelf en touw in de familie en vrienden om je te helpen.

Receptie drankjes zijn een ander ding om te denken. Hotels en trouwlocaties bieden meestal een goede selectie van wijnen en champagnes, maar kan lijken een beetje prijzig. Waarom niet uit te vinden als je kunt leveren uw eigen drankje plaats. Ze zullen waarschijnlijk nog kosten u kurkengeld maar het zou nog steeds brengen de prijs omlaag. Als alternatief bieden uw gasten een welkomstdrankje, wijn bij hun maaltijd en het eerste drankje van de bar bij de receptie. Mensen hoeven niet meer verwachten van een gratis bar bij huwelijksfeesten, als ze weten hoe duur bruiloften kan zijn en ze zijn maar al te blij om te betalen voor hun eigen drankjes.