Hoe aan de vorm van uw bruidsboeket kiezen

0
547

Elke bruid weet dat bruidsjurken komen in alle verschillende vormen, en dat elke vorm helpt om een ​​bepaalde 'attitude' te communiceren en elkaar accentueert verschillende functies. Hetzelfde geldt voor bruidsboeketten. Elk van de soorten boeketten zal de bruid te helpen zeggen iets anders. (Terwijl we bespreken jurken, zorg ervoor dat de stijl van je jurk past bij de stijl van uw boeket. Soms zijn bepaalde jurken en bepaalde boeketten gewoon niet mengen!)

Dus, om te beslissen over de vorm van uw trouwboeket, is het zeer belangrijk dat u weet wat u wilt zeggen over te brengen. Als je gaat voor de meer "traditionele" gevoel, of een "Wild and Loose" houding, zal hetzelfde boeket niet werken. Verschillende boeketten verschillende dingen zeggen.

1 Kies een ronde boeket voor een traditionele uitstraling. De ronde boeket is de oudste en meest traditionele van alle boeket vormen. Het is ongelooflijk veelzijdig, goed werkt met bijna alle goedkope trouwjurken stijlen, bruiden, de instellingen, en het niveau van formaliteit. Het kan worden samengesteld uit meerdere kleuren, of een enkele tint; uniforme bloemen, of originelen van verschillende afmetingen en soorten. De bolvormige regeling is eenvoudig te maken – en goedkoper aan te schaffen, en zorgt voor de ronde vorm groter of kleiner worden gemaakt afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de bruid.

2 Gebruik een los boeket voor een ontspannen toon. De losse boeket (ook wel aangeduid als biologisch of met de hand gebonden) is precies wat de naam zegt. Een verzameling van losjes gebonden bloemen en lint, dit boeket geeft een vleugje ontspanning en rust. Ze zijn ideaal voor outdoor locaties of op het strand bruiloften. Zie Hoe kan ik een hand gebonden bruidsboeket maken.

3 Kies een halve maan boeket voor formele bruiloften. Meestal symmetrisch, worden deze bloemstukken de voorkeur voor hun natuurlijke uitstraling. De bloemen lijken gewoon te "vloeien" over de handen. (De neus is dik in het midden en versmalt zoals nadert de vloer.) Afhankelijk van de gebruikte bloemen en de lengte van de "armen" van de halvemaanvormige worden traditionele of modern uiterlijk.

4 Denk aan de flexibele optocht boeket. De optocht bouquet wordt gekenmerkt door lange stengels. Ze worden meestal aangebracht zodanig dat de stelen lay tegen bride arm, met de cluster van bloemknoppen dichtbij haar elleboog. Deze stijl is zeer geschikt voor formele gelegenheden, en zo losjes gebonden, ideaal voor informele gelegenheden kan zijn ook.

5 Voor een overvloedige verschijning, rekening houden met de cascade boeket. Dit boeket lijkt op een waterval. De bloemen "spill" uit de voorkant van het boeket, en zijn het beste voor een formele setting. Het vereist veel bloemen echter, als basis volumineus en bloemen trail beneden.

6 Als u een grote jurk, gebruik maken van de ovale boeket. De ovale boeket is best wanneer slechts uit twee verschillende kleuren. Het is vergelijkbaar met de ronde stijl, maar is veel beter in aanvulling op grotere goedkope bruidsjurken (zoals ballgowns) dan veel andere regelingen.

7 Kies het hart boeket om liefde en genegenheid te symboliseren. Een kleur alleen! Dit boeket effect komt van de vorm van het boeket, niet noodzakelijkerwijs de bloemen of hun kleuren.