Geniet van een veilige wandeling in de winter het bos

0
478

Flora en de natuur is altijd op zijn best na het sneeuwt. Zelfs een klomp van de sneeuw op een log is spannend om te zien. Echter, als u wenst om te wandelen in een besneeuwd of winter het bos, je moet altijd veilig en voorzichtig.

1 Geschikte kleding dragen. Bundel met lagen, snowboots, wanten en als je gaat voor een lange wandeling.

2 Be op alert voor ijs. Ijs patches worden sneller gemaakt op populaire tracks zijn dan onrustig sneeuw. Let op de kleur verschillen op paden, zoals ijs patches zijn dat pure wit of lichtblauw, afhankelijk hoeveel bevroren water heeft verzameld in de sneeuw kan zijn.

3 Blijf op de paden. Het is gemakkelijk om te verdwalen en niet een avontuur als je een verkeerde afslag neemt. Als je dat doet verdwalen, nooit in paniek. Het is aan te raden om te zoeken naar ski imprints of voetafdrukken en kalmeren in plaats van een verblijf in een plaats en de belasting te groot.

4 Geniet van het bos. Geniet van de "winter wonderland" landschap, niet alleen op de grond, maar overal om je heen. Respecteren het land en de dieren die leven op het door geen rommel of gooien sigarettenpeuken.