De onweerstaanbare prachtige trouwjurken

0
39

Wanneer bruiden marcheren door het gangpad, zijn alle ogen geklonken op de trouwjurk; de bruids jurk is de kers op de taart zo te zeggen en alle bruiden zijn mooi in hun prachtige trouwjurken. Wat is over deze jurken die tot de verbeelding van kleine meisjes vuur en stoken het verlangen naar grootse bruiloften?

De jurk van je leven
Elk meisje heeft haar favoriete jurk en er zijn jurken te mijlpalen in hun jeugdjaren en tijdens de overgang van de meisjes aan vrouwen te markeren. Maar de beste jurk van alles is de trouwjurk. Meisjes hebben visioenen van satijn en kant, parels en strikjes, mistige sluiers, en bloemen, die in hun gedachten toen ze zich voorstellen dat in een bruidsjurk. Ze zien zichzelf als prinsessen klaar om weg te drijven naar een magisch land.

De bruidsjurk of jurk is de ultieme jurk; transformeert gewone uitziende vrouwen in prachtige bruiden. Er moet iets over trouwjurken zijn. Geen wonder, bruiden besteden driekwart van de bruiloft voorbereidingstijd plannen van hun trouwjurk. Ze willen de beste trouwjurk of het nu een bruidsjurken outlet of een erfstuk of een tweedehands trouwjurk of op maat gemaakte trouwjurk van boven Parijse designer huizen.

Bruidsjurken zijn een keer gedragen en nooit meer gebruikt voor een tweede huwelijk. Het zou eerder worden doorgegeven van de bruid naar de andere. Voor een vrouw die het krijgen in een tweede huwelijk, de trouwjurk is nog steeds een belangrijk detail in het huwelijk planning. Ofwel moet de eerste trouwjurk overtreffen of moet prachtig zijn, maar toch, moet het nog steeds de beste van alle trouwjurken zijn. Tweede huwelijk of niet, dit is nog steeds de ultieme jurk.

De evolutie van bruidsjurken
Verschillende decennia hebben hun stempel gedrukt op de trouwjurk. Traditioneel is deze jurken waren donker van kleur voor witte jassen of jurken waren moeilijk schoon te maken. Naarmate de tijd marcheerde op, jurken voor bruiloft rituelen begunstigd lange witte bruidsjurken en trouwschoenen. Al deze veranderd met elke inkomende generatie. Momenteel is er afgescheiden van traditioneel wit huwelijkse jurken.

De bescheiden stijlen van deze jurken zijn vervangen door kortere versies en deze dagen is het niet ongebruikelijk om trouwjurken te zien met dij-hoge splitten of rood of zelfs zwarte trouwjurken. Wat ook de veranderingen, de prachtige verdwijnt niet; in plaats daarvan komt op heter dan ooit om elke vrouw geheime fantasieën van een trouwjurk te behagen.

Bruiden dragen hun bruidsjurken te bungee bruiloften, parachute bruiloften, en onderwater bruiloft rituelen. Hoe meer de ongebruikelijke de bruiloft, hoe meer bruiden aandringen op de traditionele witte trouwjurk. Het is een kwestie van keuze en stijl, en er is geen stoppen bruiden uit het kiezen van hun stijl voor hun huwelijk outfit.

Als je een fixatie voor goedkope trouwjurken en planning om de beste trouwjurk te hebben wanneer de tijd komt. Blijf op de hoogte van de bruiloft mode van beroemdheden en royalty. U kunt verschillende ideeën voor uw droom trouwjurk te krijgen; mix en match een aantal stijlen, en kopieer accessoires die uzelf en uw bruiloft gasten zou imponeren.

Terwijl u nog steeds wachten op uw droom bruiloft of voor je man om de vraag pop, houd een nauwlettend op toezien trouwjurken te houden met veranderende stijlen. Het is de prachtige van uw trouwjurk en mooie bruid dat je man trots als pauw zal maken wanneer je mars door het gangpad.