bruiloft schoen savvy

0
59

heb je een veel tijd besteed aan het proberen op jurken en het selecteren van de perfecte trouwjurk. besteden zoveel tijd proberen op bruidsschoenen en uw voeten, en uw nieuwe echtgenoot, zal u dankbaar zijn. Lees deze tips om ervoor te zorgen dat je mooi te krijgen, maar toch comfortabele, trouwschoenen voor dit evenement van een mensenleven.

bruidsschoenen, trouwschoenen

foto door: veaul

1. schoenen met een spitse neus de neiging om een beetje kleiner te voeren. als je meestal een halve grootte, selecteert u de volgende maat groter, het plaatsen van een schoen pad binnen.

2. slijtage schoen pads om je voeten kussen voor de lange dag.

3. een "strappy" sandaal of sling terug neigt te slippen. een lange smalle lijm schoen pad vast aan de riem kan het probleem oplossen. met pruik tape werkt ook geweldig!

4. overwegen van hoge kwaliteit zijde aanverfbare schoenen die zal houden via verschillende kleurstof processen, zodat u meer slijtage van je schoenen te krijgen na de bruiloft. een aanverfbare zijde schoen van goede kwaliteit kunnen normaal worden geverfd om 4-6 keer.

5. na te denken over het krijgen van twee paar schoenen voor uw huwelijksdag. je kan vallen in liefde met de 4-inch hiel, maar na de ceremonie en formele foto's, kunt u klaar om te veranderen in een lagere hiel voor het dansen zijn.

6. als uw trouwjurk is een duidelijke stijl, gaan allemaal uit met de schoenen. kiezen voor een paar met kristal of parel versieringen, probeer dan een vleugje kleur; lichtblauw, voor je iets blauw misschien. echter zeker van uw schoen wordt gecoördineerd met uw toga.

7. online winkelen maakt het huwelijk planning proces een briesje, maar sommige bruiden misschien bang om bruiloft schoenen online te kopen uit angst dat ze passen niet of zal niet zijn wat ze verwacht. wees niet bang om schoenen online te bestellen zijn! selecteert slaat met contactgegevens direct beschikbaar, zodat u kunt bellen en vragen te stellen, ex: als een schoen loopt smal, groot, enz.

8. Zorg ervoor dat je schoen winkelen begint 2 tot 3 maanden voordat je ze echt nodig hebt voor je jurk passen, zodat u voorkomen dat het betalen haast handling en verzendkosten.

9. sommige online winkels rekenen een restocking fee of geef wisselen over bepaalde schoenen, dus lees het retourbeleid voordat je koopt. sommige bruiden gewoon niet willen om te gaan met dat, maar veel bruiden zeggen dat het een goede handel = off. ze willen online winkelen voor de grote selectie die ze niet kunnen komen dicht bij een in hun woonplaats. wanneer u de bruidsschoenen te krijgen, behandelen ze met zorg. probeer ze op tapijt, zodat de zolen niet worden bekrast, en probeer altijd de schoenen op met panty, zodat je niet teen prints vertrekken. als u besluit de schoenen moeten worden geretourneerd, zullen ze in onberispelijke staat. vuile of beschadigde schoenen zullen moeilijk, zo niet onmogelijk te keren.

10. trouwschoenen kan zeker een moeilijke fit te zijn; dus voordat de aankoop, moet u altijd weet je ware schoenmaat. Ik beveel stoppen door een specialiteit schoenenwinkel aan uw voeten gemeten gewoon om zeker te zijn. het bestellen van de juiste maat voor het eerst gaat om uw kans dat uw eerste aankoop van de juiste keuze zal toenemen. winkel in de avond omdat voeten hebben de neiging te zwellen bij het einde van de dag.