belangrijk styling tips voor cocktailjurken

0
406

een aantal factoren een belangrijke rol spelen bij de keuze en het dragen van een cocktail jurk. een cocktailjurk moet accentueren uw beste eigenschappen, dus, bijgevolg, moet u accessoires zorgvuldig kiezen, richten zich op de jurk lengte en gebruik uw eigen dressing zin om de beste kijken.

cocktail-jurken hebben een elegante stijl verklaring voor iedere modieuze vrouw deze dagen geworden. of het nu een formele partij of een toevallige huwelijksreceptie, deze go-to kleding zijn perfect voor bijna elke sociale gebeurtenis.

 

foto door: cocktailjurk

Echter, velen van ons zijn nog steeds niet bewust van hoe u de juiste cocktail jurk en hoe het te stylen tot de mooiste vrouw in de partij geworden kopen. de uitgaven voor een aantal unieke designer cocktail-jurken, ongeacht van je lichaam type of samen te werken ze met een aantal funky accessoires zonder de compatibiliteit, is een verkeerde praktijk. ja, wat zijn de beste manieren om een persoonlijke stijl te bereiken, terwijl het dragen van een cocktail jurk?

ze verkennen hieronder:

accentueren uw beste eigenschappen
is het belangrijk om een jurk die uw meest aantrekkelijke kenmerken hoogtepunten halen. elke cocktailjurk benadrukt een specifiek deel van het lichaam en moet je gaan voor degene die u zullen helpen pronken het beste deel van jou. beginnen met het analyseren van uw lichaamsvorm en het kennen van je eigenschappen. Als u niet in staat om uw beste eigenschappen te identificeren waren, zou het moeilijk zijn voor u om aandacht te trekken en verberg het minst flatterende degenen. als resultaat, zal je niet goed stijl omhoog.

kiezen accessoires zorgvuldig
Accessorizing is een van de meest vitale onderdelen van een stijlvolle cocktail look. je kan het gewoon niet op al die accessoires die je denkt dat zal gaan met je mooie jurk. hoewel veel designer cocktailjurken zijn zeer veelzijdig, je moet heel voorzichtig zijn bij het koppelen van de accessoires met die. sommigen ziet er geweldig uit met een lichte make-up, grote oorbellen en formele hielen, terwijl anderen kan je geweldig uitzien wanneer gedragen met schitterende armbanden, glanzende lippenstift en een stijlvolle clutch. neem de tijd om de beste look te vinden.

richten zich op de jurk lengte
als het gaat om het kopen van een cocktailjurk, vergeet dan niet om de lengte ervan te overwegen. het speelt een belangrijke rol in het creëren van uw eigen stijl verklaring. kan deze mooie jurken geldt bij diverse lengten die variëren 1-2 inches boven de enkel een paar inches boven de knie. korte vrouwen mag nooit gaan voor de eerste als het misschien maken ze ondermaats in plaats van het geven van anderen een illusie van hoogte verschijnen. aan de andere kant, kunnen dames met fatsoenlijke hoogte en slank figuur zeker kiezen voor de jurken met kortere lengtes.

gebruik je eigen dressing zin
ten slotte, niet de trend niet volgen blindelings. er zijn vele kleuren, prints, patronen, motieven en ontwerpen in cocktail-jurken en je vindt het misschien verleidelijk om te gaan met de huidige mode. Toch moet je je jurk bedienen in plaats van te laten je de controle. neem een aantal factoren, zoals de hoogte, vorm van het lichaam, huidskleur en haarkleur etc. rekening, terwijl splurging in een cocktailjurk. het zal u helpen weten of uw favoriete jurk zou je past of niet.

deze styling tips zijn universeel en gaan met alle jurken die je nodig hebt om te kiezen voor de speciale gelegenheden. of je moet cocktailjurken, huwelijksreceptie jurken of vintage kant trouwjurken kiest gewoon onthoud deze styling tips.