tips om de perfecte prom jurken

0
46

een meisje kan uren en uren doorbrengen springen van de ene naar de andere boutique, uitglijden op een jurk naar de volgende en nog steeds naar huis gaan met lege handen. vinden van de juiste jurk voor prom is als ziel op zoek naar een aantal meisjes. het vinden van prom jurken in het winkelcentrum, of beter nog op het internet, is eenvoudiger en handiger. als u op zoek bent naar een prom jurk te dragen op uw speciale avond, lees dan de volgende paar tips over hoe je de prom night kunnen rocken.

 

foto door: feestjurken

volgens uw lichaamsvorm of het type

Deze eerste tip kan zijn het moeilijkst te volgen. zijn er duizenden jurken op het internet dus hoe kan je gemakkelijk vinden een? om de perfecte jurk te vinden, moet je een paar dingen eerst overwegen. kunt u cocktail jurken die bij u past, afhankelijk van je lichaam het type en de huid kleur te vinden. het klinkt een beetje ingewikkeld, maar het vinden van een jurk op basis van deze twee factoren zullen de rokkostuum natuurlijk je.

je lichaam het type helpt u de stijl van de jurk te vinden. meisjes die petite zal korte cocktail jurken met een lengte boven de knie vleiend. de korte duur van hun kleding zal ze kijken groter met langere benen.

meisjes die een peer vorm van het lichaam moet zoeken naar jurken die de ogen uit de buurt van de heupen zal nemen. probeer te zoeken naar jurken met een imperium cut en vloeiende bodem.

dames met de omgekeerde driehoek vorm van het lichaam kunt kijken voor een jurk met een trekje bodem, die helpt bij het creëren van een zandloper vorm. ten slotte, kunnen meisjes gezegend met een zandloper figuur van een jurk ze willen gebruiken. probeer dan een jurk die je kleine taille zal verbeteren. deze vormen van jurken zal uw vermogen in plaats van de lichaamsdelen die u wilt verbergen te verbeteren.

volgens uw huidskleur
een jurk kan komen in vele verschillende kleuren. om te voorkomen dat op zoek te licht of te donker in je jurk, kies een jurk die je natuurlijke huidskleur zal flatteren. laten we categoriseren de huidskleur in drie: blauw of roze ondertoon, gouden ondertoon, en gouden met perzik ondertonen. mensen onder de blauwe of roze ondertoon kan de huid, dat is bleek wit, geel-olijf, of donker hebben. Afro-Amerikanen en vele Aziaten zijn in deze categorie. mensen met gouden ondertoon kunnen hebben bleke of roze huid en bruine of bleke gekleurde ogen. ten slotte, mensen met een algemeen aardbei rood haar, evenals blauwe of groene ogen gouden ondertoon met een hint van perzik.

als je onder de eerste categorie, blauw of roze ondertoon, dan moet je een jurk met een scherpe of heldere kleur dragen. probeer dan een jurk met kleur zwart, marine blauw, wit, shocking pink en rood. je kunt ook proberen ijzige kleuren in plaats van de pastelkleuren. blijven duidelijk uit kleuren zoals goud, oranje en beige.

voor de tweede groep van huidskleur, ga voor pastel en zachte, neutrale kleuren. gouden ondertonen zijn ook geschikt voor uw huid toon. cocktail jurken voor mensen onder deze categorie moet niet proberen blauwe tinten en zwart.

meisjes in deze groep, gouden ondertoon met een lichte perzik, moet gaan voor jurken met warme kleuren. deze kleuren zijn perzik, goudbruin, goudgeel, en kameel. de kleuren om te voorkomen dat zijn doffe of donkere kleuren.

aanvulling op uw natuurlijke schoonheid betekent verbeteren hen. je lichaam heeft speciale activa moet je pronken, terwijl je huidskleur nog brandt, dankzij de kleding die je draagt. rock uw prom nacht door te zoeken naar galajurken op het internet. deze tips zal zeker om uw shopping ervaring sneller en gemakkelijker.