Wat zijn de voordelen van Sim Only?

0
420

Steeds meer Nederlanders kiezen voor Sim Only. Dat is niet zo gek, aangezien het mobiele telefoongebruik de afgelopen jaren sterk is toegenomen. Uit het Whats Happening Mobile Onderzoek van Ruigrok NetPanel blijkt 50 procent van de Nederlanders aangaf niet meer zonder de mobiele telefoon te kunnen. Bij de aanschaf van een mobiele telefoon moet je een goed werkend toestel én abonnement hebben. Wie geen nieuwe telefoon wenst bij een abonnement kan kiezen voor Sim Only. Het voordeel daarvan is dat je als gebruiker jouw eigen smartphone kunt behouden. Je hoeft dus geen nieuw toestel met een ander telefoonnummer te regelen. Daarnaast is het goedkoper dan een standaard abonnement omdat je jouw bestaande telefoon mag blijven gebruiken.

Sim Only is populair, maar wat is het nu eigenlijk?

Misschien kun je zelf al raden wat ‘Sim Only’ betekent, namelijk ‘slechts één simkaart’. Veel Nederlanders hebben een smartphone abonnement waarbij ze een maandelijks bedrag voor hun telefoon betalen. Ook de kosten van een bel- en internetabonnement komen daar nog bij. Deze kosten heb je niet als bij een Sim Only abonnement en dat scheelt nogal in deze dure tijden. In plaats daarvan betaal je alleen voor datapakketten en zendtijd. Het prijsverschil met een standaard smartphone abonnement is soms wel tachtig procent. En dat scheelt absoluut een slok op een borrel!

Smartphone innovaties: dé reden om een toestel aan te schaffen?

Smartphones zijn tegenwoordig zeer geavanceerd. Je kunt er echt van alles mee doen. En dat niet alleen, want ze hebben een steeds langere levensduur. Wel blijkt uit onderzoek dat voor de meeste mensen smartphone innovaties niet dé doorslaggevende factor zijn voor het afsluiten van een nieuw abonnement. Sterker nog: de meeste Nederlanders vinden het onzin om een nieuw abonnement af te sluiten bij het kopen van een nieuwe mobiele telefoon. Het komt vaak voor dat mensen hun toestel wel drie tot vier jaar gebruiken

Onbeperkt internetten waar en wanneer je maar wilt

Tegenwoordig kun je bij diverse aanbieders terecht voor een Sim Only abonnement. Tele2 is een van de meest bekende namen en dat is niet zonder reden. Bij het afsluiten van een abonnement bij deze provider ontvang je verschillende voordelen, zoals het kiezen van onbeperkt data. Dit houdt in dat je kunt genieten van onbeperkt internet. Je mag dus helemaal zelf bepalen waar en wanneer je online gaat. Geniet van online games, stream naar hartenlust of kijk urenlang naar je favoriete vlogs. De keuze is helemaal aan jou! Niet voor niets is de tagline van Tele2: ‘Onbeperkte data, onbeperkte mogelijkheden’. Wat wil je nog meer?

Sterk en betrouwbaar mobiel netwerk

Het mobiele netwerk van Tele2 staat bekend als sterk en betrouwbaar En dan kun je ook nog eens gebruik maken van onbeperkt data voor een scherpe prijs. Mobiele netwerken moeten tegenwoordig voldoen aan hoge eisen. De consument wil snel internet dat het altijd doet. Gelukkig zit je wat dat betreft bij deze provider helemaal goed. De toegang tot Sim Only is onbeperkt, waardoor je online kunt gaan waar en wanneer je maar wilt.