Vrijdag 18 juli 2008 (De Dag van Cuijk)

Vlag

 

Nummer

Tijdens deze laatste dag werden we weer weggeholpen door Rob. Ik zag deze dag wel zitten, had geen last van blaren tot nu toe (nog nooit gebeurd tijdens de Vierdaagse) en het zou niet te warm worden. Alleen de regen zou vervelend kunnen worden. Maar dag 2 en 3 waren we ook doorgekomen. Ik had alleen donderdagavond de rechtervoet even met een extra stukje sporttape moeten afplakken omdat deze wat los begon te raken.

De bus was weer erg vroeg maar reed wel pas om 3.43u weg. Misschien was deze bus wel iedere dag gekomen maar dat risico wilden we niet lopen.

Bij de Wedren even de gebruikelijke rituelen, barometer fotograferen (zoveel al uitgevallen !!!! , maar wij lopen nog en dat geeft een heerlijk gevoel) en een sanitaire stop maken. Rond kwart over vier konden we vertrekken richting Brabant.

Barometer

Maar voor we daar waren moesten we nog een heel stuk door Nijmegen wandelen. En hier had ik de indruk dat ik aan het slaapwandelen was. Maar je kwam gelukkig wel dichter bij het einde.

Viadact

We kwamen weer langs de wijk Weezenhof , de stadsdijk en liepen richting St Walrick.

Giel

Hier stond Giel weer die ooit ook de Vierdaagse heeft uitgelopen. (One of us)

Tineke

In de buurt van de militaire rust stond een meisje (Tineke bleek later uit de Gelderlander) met een bord Free Hugs. We hadden haar al eerder gezien.

St Walrick

En ook de Blarentrappers lieten weer van zich horen. Een groep die wandelaars verblijdt met vrolijke zang. Alleen werd nu 'n pikketanissie aan het einde van het lied 'n geslachtsdeel van Janissie dat er altijd in gaat?