Terug van (niet) weggeweest.

0
594

Deze week geen tijd gehad om de webblog bij te houden. Maar gelukkig wel tijd gehad om te trainen.

13-Sep.

De donderdag na de baanwedstrijd in Oss naar de baan geweest. Daar nog net een 2 Km met de lange afstandmannen mee kunnen lopen.Vrij rustig in 7.30. Daarna met Niels een 1200m, die ging iets harder, 4.04. En zelf nog een 800m gedaan in 2.40. Ging allemaal vrij makkelijk, voelde alleen een beetje mijn bovenbenen. Zware benen van de wedstrijd dus.

14-Sep. 

Naar Brussel geweest, de Ivo van Damme memorial. Een Golden League wedstrijd. Het stadion zat helemaal vol, zo'n 50.000 man, dus een prima sfeertje. En alle atleten werden flink aangemoeidigd. Maar het stadion ging helemaal uit z'n dak toen "Kimmetje", Kim Geavaarts de baan op kwam. Ze raakte helemaal ontroerd door deze staande ovatie. Er werden zeer goede prestaties geleverd, waaronder een wereldrecord op de 2 mijl, een incourante afstand, maar toch, de tijd was indrukwekkend. En dat betekende ook gelijk een rondje voor de hele stadion, aangeboden door Jupiler. Dat is namelijk gebruikelijk, voor elke wereldrecord wordt een rondje gegeven door de huidige biersponsor. Op hoogspringen voor dames net geen wereldrecord, maar de 2de sprong op 2.10 was wel heel close. Een erg mooie wedstrijd om te zijn. Asafa Powell was er ook, en liep met tegenwind 9.84. Das ook niet verkeerd. Op de 10Km voor mannen was er nog een wereldrecord poging aangekondigd door Bekele, maar de wind was te sterk, en na 4Km was hij al zijn hazen al kwijt. Maar hij won de wedstrijd wel.

16 Sep.

Een herstel loopje gedaan van precies een uur, en hartslag onder de 130 proberen te houden. Voor het grootste gedeelte ook gelukt.