Rondje Someren 5 juli 2009 (40 km)

0
21
Nummer

In 2006 had ik voor de laatste maal gewandeld in Someren. Het jaar van de afgelaste Vierdaagse. Alhoewel vorig jaar heb ik er ook gewandeld. Maar toen was het 6 kilometer wandelen naar Someren Eind om daar mijn broer op te halen die de Kennedymars liep.

Someren

Dit jaar hielden we het beide bij het Rondje Someren. Dit rondje was evenals de Kennedymars vernieuwd. Er werd gewandeld langs een nieuwe route. 

Someren

Someren

Someren

En daarna wachten op de eerste wandelaar van de 80 kilometer. De voorbereidingen werden al getroffen. Maar toen rond tien over half acht nog niemand in zicht was gingen we maar in het startvak staan. Er gingen geruchten dat de eerste wandelaars verkeerd waren gelopen, omdat ze een pijl hadden gemist. Later hoorde ik dat iets over acht de eerste wandelaar was gearriveerd. 

Someren

Het werd al lekker druk in het startvak en er werd een warming-up gedaan. Alleen deden hier weinig wandelaars aan mee had ik de indruk, omdat het wel warm was. En dat werd ook een beetje het probleem van de dag, het was erg warm. Vooral de Kennedymarswandelaars hadden hier last van.