Nieuwjaarstocht THOR 2012 (5,5 km)

Oud en Nieuw vier ik altijd met een aantal tradities. Oudjaarmiddag een lunch ter afsluiting van het oude jaar. Het jaar waarin ik helaas de Vierdaagse wegens knieproblemen niet heb kunnen voltooien. De knieproblemen die ook het trainingsprogramma voor de volgende Vierdaagse aan het eind van 2011 in de war hebben gestuurd.

Lunch

En ook mijn studie heeft ervoor gezorgd dat er nog niet zoveel getraind kon worden. Maar dat moet vanaf nu veranderen. 2012 moet mijn laatste succesvolle Vierdaagse worden op de 50 kilometerroute. Vanaf 2013 wordt het 4 * 40 km. Een bijkomend feit is dat ik in 2013 ook ene Abraham zou moeten gaan zien. 

Nieuw 2012

Omdat ik na de Kerstdagen een aantal dagen verkouden was en daardoor ook weer veel last had van mijn luchtwegen zag het er naar uit dat de andere traditie , het wandelen van de Nieuwjaarstocht er dit jaar niet in ging zitten. Op Oudjaarsdag was ik nog erg moe van het hoesten. Maar na het wensen van gelukkig nieuwjaar ben ik snel onder de wol gekropen en ik stond weer wat frisser op. 

Nieuw 2012

Dus om half elf stond ik samen met mijn broer en Ron Konijn (die weer voor de 2de maal meeliep) aan de start van deze nieuwjaarstocht. Ik liep al voor de 15de maal (en ik wil dit jaar nog een tocht voor de 15de maal succesvol uitlopen) 

Nieuw 2012

De tocht liep evenals vorig jaar richting de dijken, een wijk in Roosendaal. 

Nieuw 2012