Maandag 16 juli 2012 (Aankomst)

Vlag

Nummer 2012

Tussen 10 en half elf reden mijn broer en ik richting Nijmegen voor zijn 16de en mijn 15de poging om de Vierdaagse van Nijmegen uit te gaan lopen. Hoe zou de knie het gaan houden deze week? Hoe zou het weer worden, er werd regen voorspeld. De voorbereiding was goed geweest, geen noemenswaardige problemen bij de trainingen.

Onderweg werd nog even gestopt bij De Lucht een benzinepomp waar we altijd nog even een sanitaire stop gaan maken.

Vierdaagse

Daarna reden we naar ons gastgezin in Beek. Daar waren we rond half één. Na een uurtje te hebben bijgepraat en de spullen hadden uitgeladen moesten we naar de Wedren om ons aan te melden.  

Vierdaagse

Het was hier druk en regenachtig, ik moest naar bureau H (ja een hele degradatie na het uitvallen van vorig jaar), mijn broer kon zich aanmelden bij bureau A. Ik was eerde klaar, mede doordat een bureaulist de legitimatie controleerde en de andere de verdere formaliteiten afhandelde. Daarna nog een buskaart (blarenpas) kopen en zoeken naar Jacob Kleef van Make A Wish. Helaas hebben we hem niet meer gezien. Jammer omdat we hem succes wilde wensen met zijn 10de maal sponsoring voor deze stichting.  

Vierdaagse

Daarna liepen we nog even naar de stad voor de gebruikelijke blarenprikkers. Als laatste liepen we richting de KRO-tent. We zijn lid van de KRO en konden een shirt ophalen en een drankje krijgen tijdens het happy hour.  

Vierdaagse

Dat laatste besloten we niet meer te doen. We moesten namelijk nog bijna een uur wachten. We dronken zelf nog iets bij de Vereniging. 

Vierdaagse