Dinsdag 20 juli 2010 De Dag van Elst

Vlag
Nummer klein

Els

Daar stonden we dan om half drie te wachten op de bus richting Nijmegen. Iets later kwamen er nog vier wandelaars aangelopen. Het werd kwart voor drie, maar geen bus, drie uur geen bus, of toch?, nee die sloeg af, kwart over drie. We besloten terug te lopen en met de auto naar Nijmegen te rijden. De andere vier wandelaars hadden een taxi besteld. Nadat we een parkeerplaats hadden gevonden was het nog een minuut of tien naar de start. Zodoende konden we pas om 4.07u vertrekken voor onze Vierdaagse. Maar we moesten wel om 16.00u al binnen zijn. 

Dag 1

Door deze snelle start was ik niet meer naar het toilet geweest. Daarom moest ik nog voor Lent de bosjes in. En dat was het begin van de dag, waar ik een beetje misselijk werd en uiteindelijk ook bleef. Het lopen ging overigens wel goed.

We liepen door Lent, de Via Bogonia altijd het begin van de tocht die naar de Via Gladiola moet leiden. Maar die is dan nog ver weg. 

Dag 1

Dag 1

De tweede plaats was Bemmel. We merkten wel dat we wat vrijer konden lopen, we waren de laatste van de 50 kilometerwandelaars en de vroege groep van de 40 kilometer was nog maar net vertrokken. Zodoende werden we ook nog niet door zoveel wandelaars ingehaald.  

Dag 1

Dag 1

Er was nog volop muziek in Bemmel.