Vakantie !

0
302

Ook al hebben wij hier elke dag vakantie (Knipoog), toch vertrek ik vandaag voor het eerst sinds mijn aankomst in Italië op reis, ik ga namelijk skiën met mijn kids!

Vermits dat ook wel ‘wintersport’ genoemd wordt, begrijpen jullie wel dat Natascha niet mee gaat.  Noch winter noch sport staan in haar woordenboek, bovendien wordt er daar verondersteld sneeuw te liggen en ook dat heeft ze hier de voorbije jaren al genoeg gezien…

Ik dus alleen met mijn dochter van 13 en haar vriendinnetje van 14 en mijn zoon van 16 met zijn maat van 17 samen op een studio, met vier pubers in één ruimte voor een week, stressy!

Ben zeer benieuwd hoe we het er vanaf gaan brengen, iedereen heeft er zeer veel zin in, er wordt verse sneeuw aangekondigd, er is WiFi, er zijn snowboards, kaasfondue, raclette…kortom, het zou niet mis mogen gaan (behoudens het feit dat je dat met vier pubers in the house nooit zeker kunt zijn natuurlijk).

Bij leven en welzijn volgende week sneeuwpretfoto’s en deze keer dus niet vanuit Merana waar het lente blijft en Natascha zeer naarstig onze buitengevel aan het voegen is maar uit het ‘verre’ Frankrijk.

(Nicolas)