Saai… weeral naar de zee

0
409

Het is sterker dan ons zelf en uitermate voorspelbaar maar we zijn terug op uitstap naar ‘onze’ Ligurische kust geweest.

Als variante hadden we deze keer wel onze mountainbikes meegenomen en zijn we eerst 10 kilometer ‘echt’ offroad gaan fietsen door het natuurgebied Le Manie, prachtige streek met uitzichten op de zee afgewisseld met bos en rotsen, oude Romeinse bruggetjes en zelfs restaurantjes, voor elk wat wils dus.
De eerlijkheid gebiedt ons toe te geven dat we geregeld met de fiets aan de hand naar boven zijn geklauterd, aan onze mountainbike capaciteiten moet nog een beetje gewerkt worden Lachend.

Fietsen Ligurie

Daarna zijn we afgezakt naar het strand van Noli om bij zomerse temperaturen onze broodjes op te eten en zelfs een uurtje in slaap te vallen, heerlijk….
Na het doezelen een beetje over de dijk geflanneerd, terrasje gedaan en uiteraard het obligate ijsje gesmuld, saai en afgezaagd maar wat ons betreft is de kust tijdens de winter de ideale uitstap en zoals je ziet zijn we niet de enigen die dat vinden.

Strand Noli

(Nicolas)