Gigi houdt van koppelen

0
424

Naast GTST en Zombibi gaat Gigi Ravelli binnenkort Daten in het Donker presenteren. Van koppelen houdt Gigi dan ook wel!

Gigi is de steun en toeverlaat van de vrijgezellen die met elkaar gaan daten in het donker. Ze helpt de singles om de juist persoon te vinden, die het meest bij ze past en misschien wel hun grote liefde kan worden. Dit alles gebeurd zonder dat de vrijgezellen elkaar kunnen zien.
"Elke keer als ik de kandidaten zie denk ik direct: die past bij die… die past bij die…. die past bij die …," vertelt Gigi,"Toevallig heb ik mijn beste vriendinnetje veertien of vijftien jaar geleden aan gekoppeld aan haar man, afgelopen zomer zijn ze getrouwd en ze zijn heel gelukkig,"
De actrice zelf is al 2 jaar gelukkig met Rik. "Ik zag hem voor het eerst en toen dacht ik wel: yeah… wat een lekker ding en toen bleek hij ook nog heel erg leuk te zijn. Ik denk dat het uiterlijk op een gegeven moment vervaagt en het innerlijk toch wel het belangrijkst is," zegt Gigi.
Gigi hoeft nog niet te trouwen:"Nee ik doe het lekker rustig aan, we hebben het heel erg naar ons zin met z'n tweetjes en ik ben heel erg druk met mijn carrière, daar focus ik me nu heel erg op, dus trouwen, daar wachten we nog even mee," RTLboulevard

© GTSTistop, 2012