OOOOhhhh ramp….

0
326

Volledig tot onze verrassing is sinds maandag ‘onze’ bar gesloten, de eigenaar wil ernstige verbouwingswerken uitvoeren zowel aan de bar als aan het volledige gebouw en de uitbaatster Claudia zocht dan maar andere oorden op….

Waar moet ik nu mijn dagelijkse latte macchiato halen? En waar moet mijn hond stukjes pizza eten? En waar kan de noodzakelijke verfrissing gedronken worden wanneer onze gasten de 10 kilometer wandeling starten aan onze agriturismo? En waar moet ik naar het voetbal kijken? En mijn krant lezen? En boterkoeken eten? En ravioli……?

Ok, met de auto zijn er op 5 minuten rijden twee andere bars die ook al dat lekkers hebben maar Indy en ik zullen onze dagelijkse afdaling te voet richting onze bar missen, dat is zeker.

Claudia zelf heeft een nieuwe bar geopend in Acqui Terme en na een lang en duur marketingonderzoek kwamen ze tot de vaststelling dat Bar “Claudia” wel een geschikte naam zou kunnen zijn, jaja, soms zijn de meest voor de hand liggende zaken de beste, soms ook niet, Knipoog.

(Nicolas)