Hout & lavendel

0
26

Yep, het was al vééééééééééééééééél te lang geleden dat ik jullie nog eens onderhouden had over mijn twee favoriete stokpaardjes, ons hout en onze lavendel.

Het is ondertussen winter, ’s nachts gaat het al naar min 9°, volgende week kondigen ze ook hier de eerste sneeuw aan en dus moet ons houtmonster dat dient voor onze centrale verwarming voldoende gevoed worden, hetgeen betekent hout hout hout….

Vermits mijn zoon ondertussen ‘kotstudent’ is en dus zijn kat stuurt moest ik op zoek naar een nieuwe werkploeg maar gelukkig diende zich daar al mijn dochter en haar vriendin aan die samen op tien uren tijd onze tweede wintervoorraad hebben binnen gestapeld, good work!

Voor diegenen die denken dat wij ondertussen niets doen kan ik toch met een zekere fierheid meedelen dat wij de lavendelvelden winterklaar hebben gekregen, opgekuist, gesnoeid, ingeknipt… 2013 wordt een mooie oogst !

Wait and see natuurlijk, maar geef toe, in afwachting zien onze velden er altijd maar beter uit, allez, dat vinden op zijn minst wij dan toch, Knipoog.

(Nicolas)