Happy Halloween!

0
25

Ook in Italië is de uit Amerika overgewaaide plaag ‘Halloween’ een groot succes, overal versiering, overal pompoenen en heel veel Halloween-party’s, elke reden om zich als volwassenen te mogen verkleden is blijkbaar goed.

Zelfs ons eigen winkeltje zorgde voor de juiste sfeer, geef toe, een mooie pompoen die Stefania zelf gemaakt heeft toch?

 

In onze bar was er gisterenavond zelfs een heus karaokefeest, of dat iets met Halloween te maken heeft weet ik niet maar ik vond het alvast griezelig genoeg om mijn avondlijke latte macchiato te laten voor wat het was, Lachend.

Wij zelf houden het in deze periode eerder rustig, een paar grote herfstwandelingen met de hond, jacuzzi uittesten, uitgebreider kokkerellen en dus lekker eten, gisteren een penne met paddenstoelenmengeling en zure room in de oven, vandaag kalfsblanquette en morgen kip met Boursin.

Geen truffels trouwens, door het ‘verkeerde’ weer – te droog, niet koud genoeg, … – zijn er heel weinig te vinden en kosten ze momenteel maar liefst 400 euro voor 100 gram, zoooooooooooooo lekker vinden wij dat nu ook weer niet.

Morgen komen trouwens onze allereerste Italiaanse gasten, een jong koppel dat er een weekendje uit wou, volgende week hebben we dan onze laatste gasten, Sven en Ines die al enkele jaren na elkaar ons seizoen komen afsluiten.

Al is dat eigenlijk dit jaar niet juist, we hebben net een boeking van andere terugkomers die hier Oud en Nieuw komen vieren, dus bij deze een oproep, doe eens goed gek voor de start van 2013 en kom Oudejaar vieren op onze heuvel in de sneeuw, we schieten een vuurpijl in de lucht, zorgen voor een goede fles (warme) wijn, zetten de jacuzzi op 37 graden en wuiven 2012 uit, wat denk je?