De kippen …

0
311

Wij moeten jullie met droefheid het heengaan van onze drie kippen melden.

De oude wijze mannen uit het dorp zullen tevreden zijn dat ze eindelijk gelijk gekregen hebben. Al meer dan twee jaar spotten ze met onze diverse kippenrennen omdat die hoegenaamd niet vosveilig zouden zijn en al even lang lach ik terug omdat onze kippen alsook hun behuizing de vossen trotseerden.

Nu dus niet meer….

Als troost voor mezelf is het niet zo dat de vos hun hok is binnengebroken maar dat wij de kippen nu er geen gasten meer zijn, net als vorige winter, vrij hadden gelaten teneinde uitgebreid rond te kunnen scharrelen.

Na één week kwamen ze niet meer kakelend aangerend als ze één van ons ’s ochtends opmerkten en nu nog een week later kunnen we niet anders dan veronderstellen dat één of andere vos ze toch te pakken heeft gekregen.

Tenzij ze natuurlijk ergens in het geniep naar Chicken Run hebben kunnen kijken en Kwik, Kwek en Kwak naar betere oorden zijn gevlogen Knipoog

No panic, tegen ons volgende seizoen komen er nieuwe exemplaren zodat er terug bio eitjes beschikbaar zullen zijn en onze gasten hun tafelafval nog steeds kwijt zullen kunnen aan de kippetjes.

Suggesties voor namen zijn alvast welkom.

(Nicolas)