GTSTdag! 4 november 2010

0
309

Lucas heeft steeds meer winst bij Epassa en Janine wil op onderzoek uitgaan. Ze gaat Rutger intervieuwen voor J-magazine. Het loopt uiteindelijk uit op dat ze de 'eigenaar' van Epassa wil spreken! Rutger belt snel naar de 'neppe' eigenaar, zodat hij Janine om de tuin kan leiden. Wanneer Rutger en Laura naar de kerk gaan kijken en Laura even wegloopt belt Rutger met de eigenaar. Het is gelukt, hij heeft Janine voorgelogen.

Danny had afgesproken geen feest voor Sjors te organiseren, maar doet het toch. Wanneer Sjors door het park fietst, komt Jack in de politieauto en een busje. Uit het busje stapt een 'boef' en 3 'politieagenten'. Het blijken Danny, Nina, Lucas en Noud te zijn die een feestje voor haar hebben georganiseerd. Sjors is er toch wel blij mee. Op haar feestje dansen Danny en Sjors samen.

Maxime gaat met Amy naar Ludo. Amy zegt dat ze haar vader nog een kans geeft en dat ze nog wel eens bij hem langs komt. Ludo is er tevreden mee. Wanneer Amy en Maxime weg zijn, zegt Ludo tegen Nina en Lucas, dat dit wel het minste is dat ze kon doen.

Nina wordt boos op Noud als ze denkt dat hij haar heeft afgeluisterd. Wanneer ze wegloopt kijkt ze toch gelukkig naar Noud. Nina geeft aan Lucas toe dat ze het met Noud heeft gedaan. Lucas vindt het geweldig en wil ze steeds koppelen. Nina is het op een gegeven moment zat en gaat weg bij het feest van Sjors. Thuis zegt Lucas dat hij het zeker weet: Ze wil bij Noud zijn en niet bij Dex.

Held van de dag:
Maxime, omdat ze naar Ludo is gegaan met Amy

Stelling: Nina past beter bij Dex dan bij Noud.

Quote: (Lucas tegen Nina over Dex)"Yes, jippie, ik mag weer naar Praag, weer naar Dexssels"

5 november in GTST:
Wiet trekt de stoute schoenen aan en vraagt Edwin mee uit. Ze heeft echter geen flauw idee of hij haar nou leuk vindt of niet. Rik baalt als Rikki meer aandacht heeft voor haar liefje dan voor hem. Als ze ook nog eens veel te laat thuiskomt, kan Rik zich niet beheersen. Anton wil niet dat Bianca gaat werken, dus komt Charlie met plan B: doe het stiekem. Gaat Bianca hierop in?