Activiteiten van vrienden van Agriturismo Verdita – Deel 2

0
306

 Een tijdje geleden maakten we wat "sluikreclame" voor de vrienden van Agriturismo Verdita, en in dit blogbericht gaan we hiermee lustig verder.

Wie willen we deze keer in de bloemetjes zetten?

Allereerst zijn we verheugd te melden dat wij niet de enige Belgen zijn die de weg naar Piemonte gevonden hebben. 

Een beetje verderop, in het schattige stadje Cherasco (waarover we eerder al eens schreven) is Karina haar eigen Italiaanse droom aan het verwezenlijken. 

Met Italia Incentives organiseert zij dag/reisprogramma's op maat, niet enkel in Piemonte maar doorheen heel Italië.  En dat ze haar passie voor Italië succesvol kan delen met een ruim publiek blijkt uit het feit dat ze in 2008 een award ontving voor de beste presentatie van Piemonte tijdens een internationale toerisme beurs. 

Zij biedt geen reizen aan samengesteld van achter haar bureau op basis van een paar brochures, maar wil alles zelf aan den lijve ondervinden.  Zij richt zich tot grote en kleine groepen, bedrijven maar ook verenigingen en gezinnen en biedt zowel dagprogramma's aan als georganiseerde vakanties en incentives van meerdere dagen.

Een paar voorbeelden van door Karina samengestelde programma's in Piemonte zijn : Een schattentocht in Turijn, een ballonvaart over de Langhe en de Roero en een Fiat 500 Cabrio Self Drive tour in Langhe (Barolo – Barbaresco).

Meer info: www.italia-incentives.com

(Natascha)