Wij zijn op zoek naar nieuwe buren !

0
372

 Huis te koop in Merana, Piemonte, Italie

Al zeggen we het zelf, het is een unieke kans: buurman/-vrouw kunnen worden van onze mooie agriturismo Smile

Zoals sommigen onder jullie al weten zijn we ondertussen ook erkend vastgoed makelaar in Italië (zie : http://huizen.advitalia.be) en zo werden wij gecontacteerd door de buren met de vraag of wij geïnteresseerd zouden zijn in de verkoop van hun woning.

Voor diegene die ‘onze’ heuvel een beetje kennen, het is naast ons het enige huis in het zicht (we liggen wel op 800m van elkaar) en ligt net onder de Middeleeuwse toren en heeft uiteraard hetzelfde spectaculaire uitzicht als onze agriturismo.

Van als de zon opkomt tot ze weer ondergaat, geniet het huis van het zonlicht, er is een toegangsweg tot aan de poort en vanaf het huis beginnen allerlei wandelpaden, zelfs één door het bos tot aan het dorp, kwartiertje afdalen en je drinkt jouw cappuccino in de bar van Merana of doet inkopen in het plaatselijke winkeltje.

Het huis zelf heeft 200m² bewoonbare oppervlakte (4 slaapkamers, 2 badkamers) + een zolder en dan nog afzonderlijk een garage, een technische ruimte en een opslagplaats.

De woning is instapklaar, is volledig en zeer degelijk vernieuwd begin de jaren ’90 en heeft een uitstekende basisstructuur (dak, elektriciteit, verwarming, water, alarm, ….) en onder het stucwerk is het huis volledig opgebouwd in de typische Langhesteen, meer zelfs, het zijn de stenen van het Middeleeuwse kasteel waarvan nu enkel nog de toren overblijft. 

De tuin rond het huis (zeer groot) is volledig omheind en dus afgesloten, het bijhorend terrein is in totaal maar liefst 10 hectaren.

De vraagprijs is 300.000 euro maar ik vermoed dat een redelijk bod bespreekbaar is.

Het belangrijkste pluspunt is natuurlijk dat de nieuwe eigenaars zeer goede buren zullen hebben (wij dus!) en even belangrijk is dat wij ook goede nieuwe buren willen hebben, dus laat jullie gaan, contacteer vrienden en kennissen, breng iedereen op de hoogte van deze unieke mogelijkheid. 

Wij kijken er alvast naar uit onze nieuwe buren op de heuvel te mogen verwelkomen !

Huis te koop in Merana, Piemonte

(Natascha)