money, money and money

0
387

Het waren drukke weken. Veel regelzaken aan mijn hoofd. En ik ben daar eigenlijk lui in niet goed in. Maar ik heb veel goede 'zaken' gedaan.

Allereerst heb ik mijn hypotheek veranderd. In 2028, als ik niet meer wens te werken, heb ik de helft afgelost (spaarhypotheek komt eerder vrij). Dus dat geeft wat meer rust en ruimte. Maar wat vind ik het moeilijk uitzoeken, en die financiële gabbers liegen je snel wat voor beloven je goude bergen.  Maar ik ben ook niet gek van gisteren..

Vervolgens heb ik een contract getekend bij een trainingsburo. Was ook weer een gezoek hoe ik die neveninkomsten 'wegzet'. Maar met wat hulp ben ik daar ook achter gekomen. Dát werken is ontzettend leuk. Ik mag daar elke maand enkele uren zélf invullen, bij diverse bedrijven, die werken met psychisch kwetsbare medewerkers.

Het arbeidscontract bij de ggz-instelling, blijft gewoon lopen.Ik doe dat – nog steeds – met veel plezier. In het najaar komen er 5 vacatures voor ervaringsdeskundigen. Ben benieuwd of de instelling deze mensen wél fatsoenlijk inwerkt. Ik vrees t ergste, want managers zijn overbodige fuctionarissen héél slecht in het omgaan met échte innovaties. Maar ik ben niet te beroerd om  daarbij te managen adviseren…

Wát een zakelijk logje. 

Daarom  mijn roots óók:

Knipoog

 

____________________________________________________