Weekoverzicht 24 t/m 28 januari 2011

0
323

Maandag 24 januari:
Lorena doet een verbijsterende ontdekking over Bing. Maxime probeert Jack over te halen om mee te doen aan de mannenveiling. Nina heeft geweldig nieuws, maar Janine neemt het niet serieus. Noud wordt boos op Nina als zij haar mond voorbij praat.

Dinsdag 25 januari:
Ludo doet erg zijn best om Noud het leven zuur te maken. Bing en Lorena komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Jack vermoedt dat Lorena iets voor hem verbergt. Rikki probeert een feest voor Rik en Charlie te regelen, het probleem is dat het low budget moet.

Woensdag 26 januari:
Charlie stuurt Rik weg als hij veel te laks met hun aanstaande huwelijk omgaat. Haar avond eindigt echter met een onverwachte wending. Bianca raakt erg teleurgesteld als Sjoerd en Edwin terugkrabbelen op een belofte. Danny wordt voor het blok gezet door Maxime en vindt dat maar niks.

Donderdag 27 januari:
Edwin trotseert zijn vader als ze ruzie krijgen om Wiet. De ene na de andere man laat zich van zijn aantrekkelijkste kant zien tijdens de mannenveiling. Maxime bombardeert zichzelf daarbij tot leidster en krijgt Janine tegen zich. Charlie en Danny delen een geheim.

Vrijdag 28 januari:
Rik wil Charlie voor zich winnen, maar komt met een 'verkeerd' plan. Edwin ontdekt wie er op hem geboden heeft. Jef is onzeker over Rosa's bedoelingen. Sjors laat Danny weten dat ze er voor hem is als hij haar nodig heeft.