Willeke, Wilbert en Georgina in Alles is Familie

0
620

Alles is familie, het vervolg op Alles is liefde uit 2007, komt eind dit jaar uit met in de hoofdrollen: Thijs Römer en Carice van Houten.

Naast deze twee, zullen ook Willleke Alberti (Josephine in GTST), Georgina Verbaan (Hedwig in GTST), Chris Zegers en Michiel Romeyn een rol spelen in de film.
Thijs en Carice spelen het echtpaar Winnie en Rutmer Roover. Een gelukkig paar, met dood zaad. "We zijn heel succesvol, op het dode zaad na," vertelt van Houten. Ook deze film zal weer gemaakt worden door Kim van Kooten, Joram Lürsen en Frans van Gestel. Volgens hun wordt Alles is Familie geen vervolg op Alles is liefde, want geen van alle personages komt terug. Kim vertelt ook nog:"Tijdens het maken van Alles is Liefde wisten we al dat we nog een mozaïkfilm wilden maken. De structuur was heel lastig, het onderwerp niet zo,"
De vader van Kim, Kees van Kooten speelt ook een nog onbekende rol.
Chris Zegers speelt de rol van een hoogbegaafde zoon van Willeke Alberti, een piloot. Het draait om fundamentele keuzes in deze film. Winnie wil een kind, Rutmer wil bij zijn gevoel komen, wil broer Charlie zijn verantwoordelijkheid terug en wil zwager Dick zijn overleden vrouw terug.
Alles is Familie draait op 22 november 2012 in de bioscoop. RTLboulevard

© GTSTistop, 2012