Weekoverzicht 6 t/m 10 september 2010:"Ludo ergert zich aan Maxime"

0
234

Maandag 6 september:
Als Maxime Amy wil ophalen bij Charlie komt ze voor een vervelende verrassing te staan. Bing doet er alles aan om het Sjors en de baby naar de zin te maken. Danny kijkt met een jaloerse blik naar Bing. Lorena heeft het gehad met Jack.

Dinsdag 7 september:

Om elke twijfel over het vaderschap uit de wereld te helpen, oppert Sjors dat Danny en Bing een DNA-test doen. Ook al geeft Maxime Amy, dat wil nog niet zeggen dat Amy zich daar ook thuis voelt.

Woensdag 8 september:
Aan het graf nemen Charlie en Amy op onorthodoxe wijze afscheid van Isabella. Ludo ergert zich aan Maxime op Isabella’s begrafenis. Noud en Lucas verzinnen manieren waarop ze Laura en Rutger kunnen koppelen.

Donderdag 9 september:
Martijn heeft de uitslag van de DNA-test van Danny en Bing. Laura wordt in verlegenheid gebracht door een actie van Rutger. Lorena is blij dat ze weer zorgeloos over straat kan. Maar is dat wel zo?

Vrijdag 10 september:
Sjors krijgt de uitslag van de DNA-test onder ogen. Nu heeft ze hard bewijs over wie de echte vader is van Lana. Jack en Jef krijgen een slecht bericht over Lorena. Laura wil de liefde nog een kans geven en spreekt met Rutger af…