Weekoverzicht 6 t/m 10 december 2010

0
339

Maandag 6 december:
Niet alleen Laura en Sil zijn, na een arrestatie, woedend op Jack, ook Noud is dat en dat maakt hem bij Nina verdacht. Lucas bezweert dat hij Edwins stage echt niet gaat misbruiken voor zichzelf. Wiet bezweert dat ze echt niet in Edwin geïnteresseerd is.

Dinsdag 7 december:
Nina vindt het onmogelijk om Noud te vertrouwen. Dus staat Noud voor de keuze: zijn geheim opbiechten of Nina verliezen. Lorena wordt gerustgesteld als Jack zwijgt over haar betrokkenheid bij de duistere zaakjes van Rutger. Sjoerd komt lijnrecht tegenover Noud en Lucas te staan.

Woensdag 8 december:
Een werkconflict zorgt voor spanning tussen Jack en Sjors. Een nieuwe arrestatie in de moordzaak zet twee families op zijn kop. Anton en Bianca vinden het onbegrijpelijk wat Sjoerd gedaan heeft. Maxime probeert via Lana het hart van Danny te bereiken.

Donderdag 9 december:
Maxime doet Danny een diep gevoelde bekentenis. Jack doet Wiet verdriet, maar weet het op gevoelige wijze goed te maken. Anton heeft er moeite mee om Sjoerd onvoorwaardelijk te steunen. Dit frustreert hem zo dat hij Jack bedreigt.

Vrijdag 10 december:
Charlie is heel onzeker over zichzelf, maar ze heeft een oplossing: ze wil via hypnose haar black-out van de moordavond invullen. Rik moet haar helpen en Rikki mag het niet ontdekken. Laura kan niet anders dan Sil vertellen over een eerdere misdaad. Danny krijgt goede raad van Jef en gaat terug naar Maxime.