Weekoverzicht 28 t/m 1 maart/april 2011

0
303

Maandag 28 maart:
Maxime heeft een verontrustende verrassing voor Ludo. Noud doet heel erg zijn best om zijn geheugen terug te krijgen. Wiet wil weten waarom. Janine is sprakeloos als ze hoort welke straf Anton boven het hoofd hangt. Bianca en Anton hebben het moeilijk met Edwins afwezigheid.

Dinsdag 29 maart:
Charlie kan Danny maar niet uit haar hoofd zetten en wordt geconfronteerd met de sleur van alledag. Noud vraagt Lucas om hulp bij een verrassing voor Nina. Maxime wil dat Ludo aan Amy laat weten dat ze bij hem niet meer welkom is.

Woensdag 30 maart:
Charlie krijgt liefdesadvies van Lorena. Nina wordt eerst teleurgesteld door Noud, maar later weet hij het goed te maken. Ludo raakt zwaar gefrustreerd als hij verantwoording moet afleggen bij Janine. Jack moet ingrijpen bij een ruzie tussen Rik en Danny. Maxime buit de situatie met Amy handig uit.

Donderdag 31 maart:
Janine schakelt een specialist in voor Anton. Edwin en Lucas hopen dat dit toenaderingsplan gaat werken. Sjors kan niet langer verzwijgen dat ze zwanger is en wordt onzeker van Bings reactie. Charlie liegt tegen Rik over waar ze was.

Vrijdag 1 april:
Bianca hoopt er het beste van als Anton het met Edwin wil bijleggen. Sjors begrijpt niets meer van Bing. Rikki probeert Sjoerd afleiding te bezorgen na al het gedoe bij hem thuis, maar dat loopt een beetje uit de hand.