Weekoverzicht 27 juni t/m 1 juli 2011

0
17

Maandag 27 juni:
Wiet probeert de waarheid te verdoezelen. Lorena bekent waarom ze overstuur is. Jack en Frederik komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Janine voelt zich buitengesloten van haar eigen dochters huwelijksfeest. Ludo belooft een oplossing.

Dinsdag 28 juni:
Bing en Danny maken Noud gek met hun plannen voor zijn vrijgezellenfeest. Maxime raakt uit balans als ze wordt verrast door Janine. Jack probeert de breuk met Lorena te lijmen. Het huwelijk van Charlie en Rik is nog zeer wankel, ook al doen ze allebei hun best om er het beste van te maken.

Woensdag 29 juni:
Nina geniet van haar vrijgezellenavond totdat zich vervelend bezoek opdringt. Ludo weet bij Maxime op een positieve manier indruk te maken. Grappig bedoelde opmerkingen van Rik vallen verkeerd bij Charlie. Het valt niet mee voor Rik en Danny om de schijn van vrede vol te houden.

Donderdag 30 juni:
Sjoerd is slachtoffer van Nouds vrijgezellenverrassing. Anton maakt een desastreuze fout bij het inpakken voor de verhuizing. Charlie probeert Nina in te laten zien dat ze veel te ver gaat. Rikki raakt overstuur.

Vrijdag 1 juli:
Bianca gaat op onderzoek uit als Anton stiekeme dingen doet. Laura vindt het raar dat Jef niets van zich laat horen en wil dat Jack een onderzoek start. Laura vindt het nog raarder dat Tineke hier tegen is. Lucas sluit zich aan bij het bandje dat optreedt op Noud en Nina's huwelijk, maar wordt daar uiterst onzeker van.