Weekoverzicht 22 t/m 26 november 2010

0
297

Maandag 22 november:
Laura is ontroostbaar. Rutger wordt door Jack gehoord, maar blijft de vermoorde onschuld spelen. Als Janine instort, moet Ludo met haar naar het ziekenhuis. Daar blijkt dat haar toestand verslechterd is. Lorena smeekt Rutger om haar niet te verraden.

Dinsdag 23 november:
Charlie voelt zich enorm schuldig over het verdwenen geld en weet zeker dat Rik haar dit verwijt. Laura twijfelt of Rutger eigenlijk ooit wel echt van haar gehouden heeft en dus stapt ze op hem af. Na een nacht vol alcohol doet Charlie een schokkende ontdekking. Bianca bijt van zich af als Anton haar naïef noemt.

Woensdag 24 november:
Rik houdt Charlie tegen als ze naar de politie wil. Hij vindt dat ze te verward is en zichzelf alleen maar in de problemen kan brengen. Nina en Noud zitten niet op dezelfde golflengte (tenminste dat denkt Nina). Jack begint zijn onderzoek en stuit op een lange lijst gedupeerden.

Donderdag 25 november:
Danny is geschokt als Maxime meineed heeft gepleegd om hem te beschermen. Nina weet niet hoe ze het heeft als zij en Noud toch op dezelfde golflengte blijken te zitten. Sjoerd liegt tegen de politie, maar is dat voor zichzelf of neemt hij anderen in bescherming?

Vrijdag 26 november:
Sjoerd wordt in het nauw gedreven en begint zijn moeder van alles te verwijten. Sjors zit tot over haar oren in het werk en dan heeft ze ook nog de zorg over haar baby Lana. Wiet ontdekt een mindere kant van Sjoerd. Charlie herinnert zich ineens iets van de fatale nacht.