GTSTdag! 22 november 2010

0
24

De onthulling in de zaak EEPASA heeft grote gevolgen voor de mensen in Meerdijk. Danny is al zijn geld voor Lana kwijt, maar Maxime probeert hem te helpen om hem geld te geven. Dit slaat hij af. Wanneer hij hoort dat Rutger het geld in eigen zak heeft gestoken wordt hij flink boos. Janine stort in de kerk in elkaar en wordt naar het ziekenhuis gebracht. Daar blijkt dat ze een zware hersenschudding heeft en zich bijna niks meer kan herinneren.

Laura is in haar suite en wil dat iedereen weg gaat. Jef, Sil en Noud vertrekken. Daar trekt ze alle bruidsdingen uit en slaat dan een fles kapot in de spiegel. Jack hoort Rutger uit, maar die blijft alles ontkennen. Jack laat hem gaan, maar hij moet in het land blijven. Jack belt dan naar Laura en verteld haar dat ze geen contact met Rutger moet zoeken. Dan gaat Jack naar Lorena en Lorena is het zat. Ze wil niet dat hij haar nog langer verdenkt. Jack gelooft haar nog steeds niet. Laura gaat ondertussen naar Rutger toe en vraagt aan hem of het echt waar is wat Janine heeft gezegd.

Held van de dag:
Maxime, omdat ze Danny wil helpen.

Stelling: Rutger verteld de waarheid aan Laura.

Quote van de dag: (Maxime tegen Jef)"Wie was ook al weer die vrouw die jou heeft geholpen om de Koning terug te krijgen?,"

23 november in GTST:
Charlie voelt zich enorm schuldig over het verdwenen geld en weet zeker dat Rik haar dit verwijt. Laura twijfelt of Rutger eigenlijk ooit wel echt van haar gehouden heeft en dus stapt ze op hem af. Na een nacht vol alcohol doet Charlie een schokkende ontdekking. Bianca bijt van zich af als Anton haar naïef noemt.