Weekoverzicht 21t/m25 juni 2010: "Noud voelt zich schuldig"

0
32

Maandag 21 juni:
Als Lorena na een bedreiging naar de politie gaat, raakt ze nog dieper in de problemen. Danny realiseert zich dat het mogelijk vaderschap (en alle verantwoordelijkheden die daarbij horen) steeds dichterbij komt.

Dinsdag 22 juni:
Amy wil weten of Isabella en Ludo ooit echt van elkaar gehouden hebben. Isabella kan niet anders dan de waarheid zeggen… Charlie ergert zich meer en meer aan hoe Danny in ‘haar’ huis leeft.

Woensdag 23 juni:
Ludo wil Isabella voor de rechter dagen. Janine protesteert, maar luistert hij naar haar? Lucas probeert Wiet ervan te overtuigen dat ze Noud uit haar hoofd moet zetten. Noud schuift klusjes thuis telkens voor zich uit.

Donderdag 24 juni:
Iemand wordt in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen: paniek bij Charlie en Ludo. Lorena moet de overvaller op het politiebureau komen identificeren. Ze werkt niet echt mee, maar waarom niet?

Vrijdag 25 juni:
Lorena en Jack sluiten een deal over een officiële aanklacht tegen de overvaller. Noud voelt zich enorm schuldig over de kapotte douchestang. Charlie is de troep thuis zat. Danny neemt een schokkende beslissing.